rosti mepal

Review | Waterfles Ellipse van Rosti Mepal

Dit artikel is een samenwerking met Rosti Mepal

Een aantal weken terug mocht ik weer een heel erg mooi pakketje ontvangen. Ik kreeg namelijk een pakketje van het merk Rosti Mepal. Dit is een winkel/webshop die zich al ruim 60 jaar specialiseert in het maken van kunststof consumentenproducten gerelateerd aan eten en drinken. Hierbij moet je denken aan schoolbekers, lunchboxen en servies. Kortom producten die iedereen kent en nodig heeft.

Zo heb ik onlangs de waterfles Ellipse mogen ontvangen. Dit is een waterfles van Rosti Mepal. Deze kun je krijgen in drie verschillende kleuren; transparant, blauw en ik heb de mooie roze mogen ontvangen. Deze fles heeft een inhoud van 500ml, ideaal!
rosti mepal rosti
Zoals jullie misschien weten moet ik iedere dag veel reizen om naar school te gaan. Dan is het natuurlijk super handig om een goede, fles te hebben die vooral niet lekt! Toen ik de beschrijving van de waterfles Ellipse bekeek stond er dat deze 100% lekvrij is. Maar er zijn wel meer producten die dit beweren, dus dit moet ik natuurlijk eerst even testen.

Ik heb deze fles nu ongeveer twee weken gebruikt en dus getest. En ik kan jullie garanderen: hij lekt echt niet! Dat is wel het allergrootste pluspunt aan deze fles. wat ook fijn is, is dat er veel drinken in kan. Maar hij kan ook in de vaatwasser! Dat is nog zo’n goed punt. Veel flessen kunnen namelijk niet in de vaatwasser, want deze smelten vaak, maar deze niet! Verder is de dop die er op zit ontzettend handig. Hij gaat gemakkelijk dicht, en ook heel erg makkelijk weer open. Hierdoor heb je nooit een enorme strijd met de fles om hem goed open of dicht te maken.
rostiirostiii Kortom, ik vind het een super goede en ook nog eens mooie fles. Hij is super handig en lekt echt niet! Een top product van Rosti Mepal al zeg ik het zelf. Je kunt hem dus in drie kleuren krijgen waardoor er voor iedereen wel een mooie is. En… voor €7,99 kun je hem bestellen! Niet duur voor zo’n mooie en goed fles toch? Als je hem besteld heb je hem binnen 1 – 2 werkdagen in huis. Dus ben je nog op zoek naar een mooie waterfles? Bestel dan deze fles Ellipse!End

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *