blue monday

Inspiratie | Blue Monday inspiration

Misschien heb je het meegekregen via het nieuws, of misschien door facebook? Het is namelijk vandaag blue monday! Dit betekend dat het de meest deprimerende dag van het jaar is!

Blue monday bestaat sinds 2005. Wetenschapper Cliff Arnall had namelijk  naar zijn zeggen, een wetenschappelijk verantwoorde formule waaruit zou blijken dat de maandag van de laatste volle week van januari de dag is waarop de meeste mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig voelen. Dit zou te maken hebben met het feit dat goede voornemens mislukt zijn en de vakanties ver weg lijken.

Maar ondanks dat het vandaag maandag en flink koud is, hoeft het echt niet de meest deprimerende dag van het jaar te zijn. Dus ik dacht, ik ga op zoek naar een flinke dosis blauwe inspiratie! Blauw is namelijk nog steeds een trendy kleur en ga je absoluut veel terug zien in 2016! Blauw is een super mooie kleur voor in huis, voor zowel de zomer als de winter! En je hoeft natuurlijk niet je hele kamer in een blauwe kleur te schilderen, maar je kunt ook blauw in huis brengen door accessoires!End

Wat vind jij van de kleur blauw in huis?

blue mondayblue mondayblue mondayblue mondayblue monday


Bronnen:
1. Sheerluxe 2. Pinterest 3. Bloglovin 4. Temple&webster 5. Mad about the house 6. VTwonen 7. mimarinteriors

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *