the awakening collection

NIEUW | Sid Dickens The Awakening Collection

Yes! Het is eindelijk weer zover, een nieuwe collectie van Sid Dickens! Vorig week kwam het nieuws al naar buiten dat op 14 Januari de nieuwe collectie gelanceerd zou worden. Hierna kwam er iedere dag een kleine sneak-peak van iedere tegel op social media. Dit was een soort van aftellen tot gisteren.

Ik was al ontzettend benieuwd! De naam was al een tijdje bekend ‘The Awakening Collection‘. Als je dit vertaald is het ‘de ontwaak collectie’. Dit kan verschillende dingen beteken. De lente komt er langzamerhand weer aan, de natuur ontwaakt dus als het ware uit de winter. Sid Dickens baseert vaak zijn werk op het seizoenen. Maar het kan ook zijn dat deze titel is gekozen omdat er een aantal tegels tussen zitten in deze collectie die al eens eerder uit zijn gebracht, maar deze zijn dan net even iets anders!

Zoals je misschien al kunt merken ben ik dus helemaal fan van de handgemaakte tegels van Sid Dickens. Ik zou met liefde een tegel willen hebben uit deze collectie. Het zijn mooie tegels die je echt doen denken aan de lente. Zo is er een tegel met citroenen, een nest, een roos en een vogeltje.
Dit zijn ze:
  
  
  
Jammer genoeg duurt het altijd een tijdje voordat deze tegels verkrijgbaar zijn in Nederland.. Maar ik vind ze allemaal prachtig! Wat vind jij? Mijn favoriet is de eerste, Faith. Een woord dat ik mooi vind en dat voor mij als een soort motto fungeert. Maar ook de vlinder en de roos vind ik super mooi. Welke vind jij het mooist? Laat het me weten, ik ben benieuwd!End

1 thoughts on “NIEUW | Sid Dickens The Awakening Collection”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *