Sid-Dickens-special-tiles

Special Tiles van Sid Dickens

Yes, yes, yes! Gisteren kwam ik er achter (bedankt Facebook!!) dat Sid Dickens weer een nieuwe reeks met speciale memory blocks heeft onthuld!

Zoals jullie weten, ben ik enorm fan van Sid Dickens, en daarom kun je me ook niet anders zo blij maken dan een nieuw stel Memory Blocks! En eerlijk is eerlijk, ze zijn weer prachtig!

Afgelopen jaar kwam Sid Dickens al met de eerste tegel tegen borstkanker. Dit was een libelle met een roze uitstraling. Dit jaar doet hij dit opnieuw. Weer met een prachtige, sierlijke libelle, maar dit keer met een blauwe gloed. Een prachtige combinatie en wat een mooi gebaar. En, van alle tegels die van deze variant worden verkocht (in Noord-Amerika) gaat 25% naar de stichting tegen borstkanker. O wat hou ik van de initiatieven van deze beste man.

Maar dit keer is er nog een mooie tegel onthuld. Namelijk de tegel met een hond die een kraag draagt. Afgelopen jaar kwam de kat met de kraag al uit, maar dit jaar mocht de hond natuurlijk niet ontbreken! Hoe leuk! Maar ook is er een hashtag (#) en een @ aan de collectie toegevoegd. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik dit wel de meest moderne tegels vind van alle collecties. Dit omdat dit juist twee tekens zijn die in de afgelopen jaren steeds meer worden gebruikt. De ontwerpen zijn simpel, en toch zo leuk!
sid-dickenssid-dickens-1Sid-dickens-3 Sid-dickens-2
Dit is zijn dus de nieuwe Special Tiles van Sid Dickens, en ik vind het weer pareltjes. Jammer genoeg moeten wij hier in Nederland weer even wachten, want ze zullen hier pas over een aantal maanden te koop zijn.. Maar goed, het is het wachten zeker waard. Welke is jou favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *