washi tape

Breek de week: washi tape webshops!

Het is een van de trends van het afgelopen jaar: washi tape. Een soort plakband, maar dan met leuke kleurtjes en printjes die je voor heel erg veel creatieve dingen kunt gebruiken.

Washi tape word erg veel gebruikt om cadeautjes op te vrolijken, maar ook als aankleding van bijvoorbeeld agenda’s, fotoboeken of schriftjes of boekjes. Maar wist je dat het ook super leuk is om met washi tap je interieur een vrolijke oppepper te geven?
washi1                                                                 Bron: Homedit

Tegenwoordig kun je op internet allemaal leuke ideeën opdoen om gave dingen te maken voor in je interieur met washi tape. Je kunt bijvoorbeeld erg leuke patroontjes of super mooie geometrische dingen op je muur creëren met deze vrolijke plakband. Maar je kunt het natuurlijk ook wat bescheidener houden door bijvoorbeeld een bloempot een make-over te geven. Of bekleed een krukje met washi tape. Je kunt zoveel leuke dingen doen met dit spul! Daarom dacht ik: ik ga eens flink opzoek naar een webshop of 10, waar je niet alleen leuke, maar ook goedkope washi tape kan scoren!
Is dit niet leuk?
– Enjoy!

1. www.masking-tapes.nl 
Deze webshop heeft echt een enorm groot assortiment aan verschillende washi tapes. Van verschillende kleurtjes tot allerlei leuke printjes. Ik ben fan!

2. www.hema.nl
Jep, zelfs de hema heeft een aantal washi tapes te koop en ook nog eens spotgoedkoop! Je hebt al 3 stuks voor €0,95! Een ander voordeel van de hema: je kunt ze natuurlijk ook gewoon ophalen in de winkel!

3. www.meerleuks.nl
Hier kun je ook veel verschillende soorten washi tapes kopen. Je kunt er zelfs pakketjes washi tapes kopen. En zelfs vintage tapes. I like it!

4. www.PSikhouvanjou.nl
Deze webshop heeft niet een enorm assortiment, maar o wat zijn ze leuk!

5. www.byzenz.nl
Van deze webshop was ik al fan, en niet alleen om de super gave washi-tapes! Ze hebben nog zo veel meer leuks.

6. www.opschrijfboekjes.nl
Zelfs de naam van de webshop is leuk! Ook hier zijn weer enorm leuke en verschillende washi tapes verkrijgbaar!

7. www.sfeerleven.nl
Bij deze webshop heb je vooral washi tapes met een schattig kantje. Het zijn super lieve printjes met schattige kleurtjes. Ze zijn zooo leuk!

8. www.indie-ish.nl
Ooo en bij deze webshop zit ik eigenlijk iedere week wel even te snuffelen want ze hebben zulke leuke spullen. En ook de washi tapes zijn echt ge-wel-dig!

9. www.liefdevoorpapier.nl
Bij deze webshop kun je ook hele setjes kopen. Dan heb je meteen een hele reeks kleuren in huis! Hoe leuk is dat!

10. www.livelifehappy.nl
Niet alleen de naam van de webwinkel is leuk, de website ziet er ook nog eens super leuk en schattig uit. De washi tapes zijn super leuk, en kijk vooral ook eens tussen alle andere leuke spulletjes die ze daar online verkopen. Ik ben verliefd!!

Zooo, en dat waren gewoon even 10 leuke webshops waar jij leuke en vaak goedkope washi tapes kunt scoren! Misschien heb ik je nu wel op leuke ideeën gebracht. Ik zou zeggen, pak er lekker een aantal rolletjes bij en leef je uit!

2 thoughts on “Breek de week: washi tape webshops!”

    1. Hoi Emma! Binnenkort komt er een deel 2 online met waarschijnlijk nog goedkopere washi tapes!Misschien zit daar wat v je tussen!
      Liefs Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *