Trending: Ronde eetkamertafels

Iets wat de laatste tijd erg opvalt is het feit dat de interieurs weer gezelliger worden. Gezelligheid begint langzamerhand een soort trend te worden. Ook zie je veel dat mensen de eethoek in het interieur belangrijker beginnen te vinden dan de zithoek bij de tv. Ik ben een voorstander!

Hoe zorg je er nu snel en gemakkelijk voor dat je eethoek gezellig word? Juist, een ronde eetkamertafel! Door de ronde vorm van de tafel kunnen er veel mensen aan zitten, maar juist omdat deze rond is, kun je iedereen snel en gemakkelijk aankijken. Hierdoor word een eethoek gezellig en een plek om samen te zitten en te kletsen.

Toen ik voor het eerst een ronde tafel zag, dacht ik: ‘dat doe je toch niet?! Zo heb je toch geen ruimte?’ Maar na een beetje speurwerk en mooie inspiratiefoto’s bekijken kwam ik er wel achter dat ronde tafels eigenlijk super mooi en trendy zijn! Ronde tafels zijn trouwens ook echt een perfecte oplossing als je woonruimte niet zo groot is.

Ronde vormen zijn sowieso al hip, dus mag een ronde eettafel natuurlijk niet ontbreken!
Wil jij een mooie, ronde (of andere vorm) eetktafel scoren? Neem dan snel hier een kijkje! O en bij een mooie tafel, mag natuurlijk de gave eetkamerstoel niet ontbreken toch?
Ronde eetkamertafel Ronde EetkamertafelRonde EetkamertafelRonde Eetkamertafel ronde-tafel-4 ronde-tafel-5Bronnen:
1. Stripesandwalls 2. vanhetkastjenaardemuur 3. Pinterest 4. Interieurinspiratie 5. Boligliv 6. Stripesandwalls 7. Elle 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *