Pantone-fall-2015

De kleuren van dit najaar volgens Pantone

Zoals jullie misschien wel hebben gemerkt, ben ik best wel fan van het merk Pantone. Ik vind Pantone een erg mooi, en vooral groot scala aan kleuren heeft, en zelfs de kleurstalen zijn prachtig. Daarom vind ik het ook leuk, dat ze voor ieder seizoen een ‘Color Report’. Zo dus ook voor dit najaar.

Aan het einde van de maand is het dan zover, de herfst is dan officieel begonnen. En hoewel iedereen toch graag de zomer nog even bij zich houd, is het toch echt zo. Het word langzamerhand weer eerder donker, en word het ook weer later licht. Bij mijzelf begin ik alweer te denken aan het optuigen van de kerstboom, maar zover is het nog niet.
pantone-fall-newPantone heeft (wel al een tijd geleden) een ‘Color report‘ voor dit najaar uitgegeven. Deze is eigenlijk bestemd voor de fashion industrie, maar zoals iedereen bijna wel weet, staat het interieur en de fashion industrie ontzettend dicht bij elkaar als het gaat om kleuren. Dus of je dit ‘Color Report’ nu wilt gebruiken op gebied van fashion, of van het interieur. Het maakt niet uit, want beide kan!

Zelf vind ik dit kleurenschema erg mooi. Het zijn mooie, vrij donkere kleuren die erg goed passen bij de donkere dagen die er dus straks weer aankomen.  Het ‘Color Report’ laat mooie afwisselende kleuren zien. De kleuren van dit najaar zijn allemaal gebaseerd op de natuur, kleuren die je daar letterlijk terug kan vinden. Van Marsala tot Amethist Orchid. Ik vind het prachtige kleuren, wat is jou favoriet?
pantone-fallBronnen:
1. Sugarandbruno 2. Wirejewelry 3. Ruelala

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *