Søsrene Grene Najaarscollectie 2017

Nieuw | Søstrene Grene najaarscollectie 2017

Daar is ie weer! Eindelijk mag ik jullie de nieuwe Søstrene Grene najaarscollectie voor 2017 laten zien, en er meer over vertellen! De nieuwe herfst/winter collectie van dit prachtige merk ligt begin September in de winkels en ik kan niet wachten!

In deze nieuwe collectie draait het allemaal om een elegante combinatie van vormen en kleuren. Waarbij het belangrijkste element is dat je je prettig voelt in je eigen huis. Dit bereik je door rustige kleuren te gebruiken in combinatie met materiaal uit de natuur en strakke lijnen. Kortom een eenvoudig interieur, en met de producten uit deze collectie gaat dat zeker lukken.

Je vind dit najaar zowel koele als warme materialen in de Søstrene Grene najaarscollectie, met daarbij een uitgebalanceerde combinatie van kleuren waarbij groene en rode tinten elkaar op een speelse manier aanvullen. Dit alles zie je terug in de producten van deze collectie welke bestaat uit terrazzotafels, mooie stoelen, strakke metalen planken en geometrische plantensteunen. Maar ook verfijnd keukengerij, een stoere bordenset van zwaar aardewerk, zachte stoffen en nog veel meer…

Dus kijk lekker je ogen uit en ren vanaf 7 September naar het dichtstbijzijnde filiaal bij jou in de buurt en scoor jou favoriete producten uit dit jaars collectie. Let op! De stoelen zijn verkrijgbaar vanaf 21 September.

Søstrene Grene najaarscollectie 2017 Søstrene Grene najaarscollectie 2017
Søstrene Grene najaarscollectie 2017 Søstrene Grene najaarscollectie 2017

Søstrene Grene najaarscollectie 2017 Søstrene Grene najaarscollectie 2017
Søstrene Grene najaarscollectie 2017 Søstrene Grene najaarscollectie 2017


Bron: Søstrene Grene

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *