Uitgesproken bloemenprints

Interior vs Fashion | Heftige, uitgesproken bloemprints

Er is weer een nieuwe woontrend ontstaan dit jaar! En als je het dan hebt over de herhaling van trends. Dit is er zeker een die in dat straatje hoort. Wat begin dit jaar begon met de trend van de Hollandse meesters in huis, heeft nu een opvolger gekregen. Namelijk de uitgesproken bloemenprints. 

Het is een trend die niet helemaal onaangekondigd om de hoek komt kijken, want als je kijkt naar de modewereld, dan is het niet heel vreemd dat je deze bloementrends nu in het interieur vind. Zoals ik al eens eerder heb verteld liggen de trend op mode- en woongebied niet ver van elkaar af, en volgen deze elkaar ook vaak op. Zoals ook nu weer…

De uitgesproken bloemenprints zijn al sinds vorig jaar eigenlijk erg populair in de mode. Je zag ze eerst in de rustige variant opkomen, maar ze worden steeds heftiger. Je ziet ze veel op jacks, broeken/leggings, blouses en niet te vergeten tassen.

Deze fleurige, overgewaaide trend zie je in het interieur vooral terug op behang, vloerkleden en in accessoires. Het is een uitgesproken print die niet voor iedereen of voor ieder vertrek is geschikt is. Nu hoef kun je deze trend helemaal op eigen wijze toepassen en zo gek maken als je zelf zou willen. Of je nu gaat voor een hele wand gevuld met prachtig bloemenbehang of dat je alleen kiest voor een gigantisch boeket verse bloemen, beide zijn prachtig!

uitgesproken bloemenprints uitgesproken bloemenprints
Uitgesproken bloemenprints uitgesproken bloemenprints
Uitgesproken bloemenprints Uitgesproken bloemenprints

Bronnen:
Kopafbeelding: Deardesigner
1. Pinterest 2. Muralswallpaper 3. Pinterest 4. Fitnessapperalexpress 5. Chicnico 6. mspmag

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *