Worldplay collection

NIEUW | Sid Dickens Worldplay collection

Wauw, dit is echt een hele tijd geleden voor mij.. Ik moet namelijk heel erg toegeven dat ik de laatste collecties van Sid Dickens persoonlijk niet leuk genoeg vond om hier iets over te schrijven. Maar deze kleine, mini collectie maakte dat mijn mond eventjes open viel. Want wat ben ik (stiekem) verliefd op de nieuwe Worldplay collection!

Natuurlijk doet mij deze nieuwe tegels meteen denken aan het bord spel scrabble. Een prachtig maar simpel en goed bedacht ontwerp. De slogan achter deze tegels is dan ook: ‘Simpele momenten zijn degenen die we koesteren en herinneren’. Ik wil ze alle drie!

Het zijn dus eigenlijk hele simpele tegels, maar om een of andere reden kunnen ze al snel veel betekenis hebben. Want achter deze vormgeving zit natuurlijk een gedachte. Want door het spelen van een bord spel met familie en vrienden maakt je jezelf even los van de elektronische wereld om je heen. Denk maar aan je mobieltje of de tv. Met andere woorden: maak tijd voor je vrienden en familie om echt samen te zijn.

Sid Dickens heeft al meerdere tegels gemaakt in het verleden die ‘bord spel gerelateerd’ waren. Denk maar aan de schaakstukken of kaarten. Dus een stuk van een Scrabble bord is niet zo vreemd. Maar vooral de woordkeuze is goed gekozen. Mijn favoriet: de ‘Love you’ variant. Maar eerlijk gezegd vind ik ze alle drie zo mooi, dat ik ze eigenlijk alle drie wel wil hebben. Welke is jou favoriet?

*Ze zijn nog niet online verkrijgbaar, de verkoop start op 14 Oktober (online)*
Of ze binnenkort ook in Nederland verkrijgbaar zullen zijn is niet bekend…

worldplay collectionworldplay collectionworldplay collection
worldplay collection worldplay collectionworldplay collection


Bronnen:
Sid Dickens

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *