Egg rotan chair

Vondst #25 | HKliving Egg Rotan chair voor VTwonen

Laatst konden jullie al een artikel lezen over de nieuwe collectie voor 2017 van HKliving. Maar wat ik toen nog niet wist, en nu wel, is dat er een nieuwe stoel in de collectie is! Niet zozeer bij HKliving, maar een speciale editie voor VTwonen!

De egg chair is volgens mij eens van de populairste modellen van HKliving. En zeg nu zelf, hij ziet er toch ook echt tof uit?! Vooral omdat hij gemaakt is van rotan met een metalen frame blijft het een ‘luchtige’ stoel. Een heerlijk model om op te ploffen na een dag hard werken.

Zie je het al voor je? Zo’n stoel, in het zonnetje met een lekker schapen vachtje of plaid er in, boekje er bij en koffie/thee en lekker relaxen maar! Hij past thuis in ieder interieur dus dat is al een groot voordeel! Maar tot voor kort waren en maar twee kleuren van deze stoel verkrijgbaar. Namelijk de naturel variant, en de zwarte.
Maar sinds kort is en ook een speciale variant van deze rotan egg chair. Namelijk een prachtige blauwe! Deze is speciaal gemaakt voor VTwonen en hij is echt geweldig! Ik vond de standaard twee kleuren al mooi, maar deze blauwe is een mooie toevoeging aan het rijtje. Hij heeft een frisse en lente achtige look maar is toch ook stoer. Egg rotan chair

*Alle drie de varianten van de rotan egg chair zijn verkrijgbaar op vtwonen.nl en kosten €399,- per stuk*
Egg rotan chair Egg rotan chairEgg rotan chair Egg rotan chair


Bronnen:
VTwonen & HKliving

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *