fifty shades of grey

Binnenkijken | Het penthouse dat geïnspireerd is op Fifty Shades of Grey

Hebben jullie jezelf ook altijd al afgevraagd hoe het penthouse van Christian Grey, uit de boekenreeks en film ‘Fifty Shades of Grey’ er uit zou zien? Ik wel! Ondanks dat ik best wel wat kan bedenken, is het zien van daadwerkelijke foto’s natuurlijk altijd veel leuker! Het appartement dat geïnspireerd is op deze boeken staat namelijk te koop! Tijd om eens binnen te kijken!

Dit penthouse, dat je vind in Seattle, zit in de ‘Escala Tower’ (natuurlijk). En is te koop voor maar liefst $8,8 miljoen dollar.. Maar dan heb je wel uitzicht op Pudget Sound, Elliot Bay en de Olympic Mountains, wat wil je nu nog meer?

Nou ja, in het gebouw is (net als in het boek) 24 uur per dag bewaakt en heeft zelfs een conciërge. Naar verluidt heeft dit appartement een oppervlakte van 480 vierkante meter. Heeft deze drie slaapkamers en badkamers, prachtige ramen van vloer tot plafond met natuurlijk een geweldig uitzicht!

Nu is het appartement wat rustiger ingericht dan wat je had verwacht na het lezen van het boek of het zien van de film, maar het is nog steeds prachtig! O en vergeet ook niet het privé zwembad, sportschool en spa..

Fifty shades of greyFifty shades of greyFifty shades of greyfifty shades of greyFifty shades of greyfifty shades of greyFifty shades of greyFifty shades of greyFifty shades of greyfifty shades of greyfifty shades of grey


Bronnen:
HouseBeautiful & Redfin

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *