Riviera maison najaarscollectie

NIEUW | Riviera Maison najaarscollectie 2016

Nu we de laatste tijd toch druk bezig zijn met het ‘showen’ van de nieuwe collecties, mag de Riviera Maison najaarscollectie natuurlijk niet ontbreken in het rijtje. Maar dit jaar bestaat de collectie uit maar liefst 3 verschillende thema’s! Let’s take a look!

Dit jaar bestaat de Riviera Maison najaarscollectie dus uit 3 thema’s: ‘Villa Perosa’, ‘Cortina’ en ‘Lake Champlain’. De namen zijn al prachtig, en ieder thema heeft dan ook zijn eigen verhaal en look.

Riviera Maison najaarscollectieVilla Perosa

Glamour en allure, dat is waar de nieuwe Autumn collection Villa Perosa om draait. Geïnspireerd op “The Swan” ofwel Marella Agnelli, één van de mooiste en meest elegante vrouwen van de laatste eeuw. Haar onberispelijke smaak schijnt door in de prachtige interieurs en tuinen van haar huizen.

Beleef zelf het chique, over the top gevoel van deze collectie met prachtige kleuren en materialen. Het staalgroen voert de boventoon in mooie, grof geweven linnen en uweel. Antiek aandoende materialen als zilverglas voeren de boventoon. Een klassieke, elegante en vernieuwende collectie die door de prachtige groentinten echt kleur bekent.
Riviera maison najaarscollectie 2

Lake Champlain

Als het herfstachtige weer zijnn intrek neemt, neemt de natuur een warm kleurenpalet aan. Eén van de mooiste plekken rond deze tijd is dan wel Vermont in Noord-Amerika, niet voor niets de “Green Mountain State’ genoemd. Pittoreske dorpjes, uitgestrekte bossen, glooiende velden en weelderige vergezichten creëren het ultieme ‘Life Is Better at the Lake’-gevoel.

De Lake Champlain-collectie is een masculiene collectie die bestaat uit stoere materialen als ribstof, jeans, tweed, leer en suède. Bladmotieven en de Amerikaanse vlag komen terug in textiel en accessoires. Ervaar de geweldige sfeer van deze natuurr ke staat in deze warme collectie.

Riviera maison najaarscollectie 2

Cortina

Verscholen in een brede bergkom in de zonnige Ampezzo vallei ligt Cortina d’Amprezzo, de meest chique wintersportplaats van Italië. Het prachtig gelegen stadje heeft van alles te bieden; van exclusieve winkels en charmante terrasjes tot hippe art galeries en chique restaurants. Met uitzicht op de imposante dolomieten skiet u hier letterlijk en figuurlijk ‘op niveau’.

De Cortina collectie is een prachtige collectie vol luxe, warme stoffen en materialen. Het kleurenpalet bestaat uit grijstinten gecombineerd met mooi wolwit. De paisley motieven en grove tweeds zijn bewerkt met luxueuze materialen als bont en gouden knopen. Geniet van het overdadige wintersportgevoel met de Cortina-collectie.

De Cortina, Lake Champlain en de Villa Perosa collectie zijn vanaf september in alle Rivièra Maison Stores en via rivieramaison.com verkrijgbaar.


Bron:
Riviera Maison

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *