Facial scrub van Aapri

Review | Facial Scrub van Aapri

Normaal gesproken ben ik niet snel fan van gezichts scrubs. Ik vind ze al snel te heftig of ik vind de geur vaak niet aangenaam… Tot ik deze Facial Scrub van Aapri zag bij het Kruidvat, deze moest ik natuurlijk wel even testen.

Nadat ik laatst alle nieuwe Palmolive Gourmet body butter washes had getest kwam ik er wel achter dat ik perzik achtige geuren echt heel erg fijn vind. Dus toen ik een tijdje later weer bij het kruidvat naar binnen stapte en deze facial scrub van Aapri zag moest ik deze natuurlijk meteen even ruiken.

Het is dus een facial scrub met een heerlijke abrikoos geur (welke bij mij in het straatje perzik achtigen valt) en alleen al daarom kon ik hem niet laten liggen. Het merk kende ik nog helemaal niet, maar door de geur werd ik over gehaald om hem toch maar in mijn winkelmandje te leggen. In nam de variant voor normale tot vette huid mee (omdat ik hier soms best last van heb). Er is ook nog een variant voor de gevoelige huid.

IMG_1907 IMG_1908

De verpakking is simpel, niet te veel poespas. Maar de kleuren in combinatie met de afbeelding van het fruit maakt hem in ieder geval erg vrolijk. In de tube zit 150ml van deze scrub en er staat dus ook op dat hij voor normaal tot vette huid is. Op de achterkant staat hoe je het product moet gebruiken en welke ingrediënten er in zitten.

Maar het werd natuurlijk al snel tijd om te testen of ik wel blij zou worden van deze gezicht scrub. Ik heb hem dan ook dezelfde avond meteen uitgetest. Het product is aller eerst erg stevig en heeft een gelige kleur met daarin rode bolletjes. Wanneer je deze aanbrengt op de vochtige huid komt de heerlijke geur nog meer naar boven.
facial scrub van AapriHij brengt makkelijk en fijn aan en je hebt niet veel product nodig om je hele gezicht in 1 keer te scrubben. Na een tijdje masseren en in laten trekken hoef je het alleen maar af te spoelen met lauw water. En meteen merkte ik dat mijn huid aanvoelde als zachte babybilletjes. Iets wat niet vaak gebeurt bij mij, want mijn huid is erg onrustig. Ook voelde mijn huid niet branderig of uitgedroogd aan, het voelde echt heel erg fijn.

Zacht als babybilletjes

Ook bleef ik de geur nog best lang ruiken, iets wat ik totaal niet erg vind, want ik vind de geur heerlijk. Mijn huid is dan ook zeker 2 tot 3 dagen heerlijk zacht gebleven en ik had ook minder onzuiverheden. Ik ben dus super blij met deze fijne facial scrub van Aapri en dat voor een prijs van maar €1,99!! Dus mocht je nog een fijne scrub zoeken en niet te veel geld uit willen geven, dan is deze echt perfect!

facial scrub van AapriJe koopt deze scrub dus bij Kruidvat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *