stoere lamp van kwantum

Budgetvondst #23 | Stoere lamp van Kwantum

Oke, ik moet toch echt toe gaan geven dat ook de Kwantum de laatste tijd ontzettend hard aan de weg aan het timmeren is. Ze hebben de laatste tijd zo veel leuke producten in het assortiment! Eigenlijk is alles erg betaalbaar, is de kwaliteit een dikke prima en ziet er ook nog eens top en trendy uit!

Nu heb ik helaas niet de tijd om regelmatig even binnen te stappen bij Kwantum, maar gelukkig bestaat het internet! Zo was ik dus lekker aan het rond koekeloeren op internet en kwam ik uit bij Kwantum. Zo zag ik dus deze super gave lamp!

Eigenlijk zag ik wel meer toffe lampen, maar dit schatje trok wel echt mijn aandacht. Ik heb het over tafellamp Homam. Het is eigenlijk een huisvorm gemaakt van metaal met in het midden een koperkleurige fitting. Hier kun je dus een mooie lampenpit in doen en tadaaa, je hebt een prachtige lamp!

Hij heeft ook nog eens een perfecte afmeting. Hij is namelijk 15x15cm breed en 23cm hoog. Super leuk dus om op tafel te zetten, of op een klein bijzettafeltje, of op een kastje..  je kan er zoveel kanten mee op. Hij ziet er dan ook super tof uit en je hebt hem gewoon voor €17,-.

Wat vind jij van deze lamp?

stoere lamp van kwantum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *