Hk living collectie 2017

NIEUW | HK living collectie voor 2017

HK living is een merk dat altijd prachtige producten heeft, en toch erg betaalbaar is voor eigenlijk iedereen! Maar wisten jullie dat dit een Nederlands merk is? Tof toch?! Maar er is een nieuwe collectie van HK living onderweg, en ik vind hem echt heel erg gaaf!

Online is de brochure te vinden van deze prachtige nieuwe HK living collectie. En wanneer je naar de voorpagina kijkt weet je eigenlijk meteen wat de inspiratie voor deze collectie was. Hij is namelijk geïnspireerd op de natuur, wat natuurlijk goed terug te zien is in keuze van kleur en materiaal.

‘Basic and a little rough’

In de lente is er al een collectie vol kunstbloemen en takken en bladeren gelanceerd. Dit wordt met deze nieuwe collectie uitgebreid! De kwaliteit is zo goed, dat ze bijna echt lijken, maar geef ze geen water!

De nieuwe collectie heeft een intensere, warmere look met ook een onverwachte barok details om alles net wat meer pit te geven. Eigenlijk geeft dit de collectie een tintje van de bohemian style. Maar ook nieuw in deze collectie is de upholstered furniture (gestoffeerd) categorie. Dit begint met een prachtige, stoere bank met soort ‘stonewashed’ effect. Deze is verkrijgbaar in drie kleuren: khaki, ash grey en army green. Maar ook zijn er twee nieuwe categorieën keramiek aan de collectie toegevoegd en vergeet ook de uitgebreide ‘outdoor’ collectie niet!

Kortom, een bomvolle maar prachtige, stoere en natuurlijke collectie van HK living voor 2017! Deze is inmiddels al wel verkrijgbaar bij verschillende dealers. Dus mocht je wat moois tegen komen, check dan vooral even bij de verschillende verkooppunten van HK living.

HK living collectie 2017 HK living collectie 2017HK living collectie 2017 2HK living collectie 2017 3HK living collectie 2017 4


Bronnen:
HK living

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *