Fanback chair

Nieuw | Sissy Boy’s Fanback chair

Sissy Boy, een merk dat velen zullen herkennen als fashionmerk en winkelketen. Maar wisten jullie dat Sissy Boy ook een ontzetten leuke interieur afdeling heeft? En laat deze nu net een ontzettend gaaf product op de markt hebben gebracht! 

Vandaag ga ik jullie kennis laten maken met het nieuwste, en super gaaf (al zeg ik het zelf) product van Sissy Boy. Het gaat hier namelijk om een stoel. En nu zul je wel denken, wauw een stoel! Leuk, maar wat is hier bijzonder aan. Ik dacht namelijk precies hetzelfde. Maar deze is bijzonder omdat deze is gemaakt van gerecyclede melkpakken en petflessen!

Eigenlijk kun je deze stoel zien als een layback tuinstoel voor op je balkon of terras. Hij heet natuurlijk niet voor niets de ‘fanback chair’! Zelf vind ik de stoel erg echt ontzettend gaaf uitzien, echt zo’n zomerse stoel! En natuurlijk kun je dit soort stoelen overal krijgen, denk bijvoorbeeld aan de Ikea… Maar geen één heeft de eigenschappen die deze stoel ook hebben. Iedere Fanback Chair van Sissy Boy is namelijk gemaakt van 400 gerecyclede melkpakken en petflessen!! Hij roest nooit en is volledig weerbestendig, makkelijk schoon te maken met water en een doek, verkleurd niet en verkrijgbaar in wel 20 kleuren!

De stoel lijkt van hout gemaakt te zijn, maar is dus helemaal van kunststof. Hij kan dus niet splinteren en van dat algen aanslag (wat je vaak op hout ziet) zal niet snel voorkomen, want hij is zo weer schoon met enkel en alleen water.
Fanback ChairDe kleuren hierboven zijn uit voorraad leverbaar. Maar alle andere kleuren hebben een levertijd van 12 tot 16 weken. Best logisch als je je bedenkt dat iedere stoel uit 400 gerecyclede melkpakken en petflessen bestaat. De prijs van iedere stoel ligt op €299,- best prijzig, maar dan heb je ook wat. Want bij iedere stoel krijg je ook 15 jaar garantie. Wat dus eigenlijk betekend dat deze stoelen minimaal 15 jaar meegaan.

Wel krijg je de stoel thuis als een soort bouwpakket, dus een beetje handigheid is wel geboden. Maar het eindresultaat mag er dan ook zijn! En persoonlijk vind ik de stoelen in de kleuren hierboven best oké, maar een beetje standaard. De stoelen in de andere kleuren hebben dan ook echt mijn voorkeur.

Update 2021: Deze geweldige Fanback Chair is weer bij Sissy-Boy te bestellen! Echter zijn alleen nog de 4 kleuren zoals hierboven afgebeeld beschikbaar. Deze te gekke Sissy-Boy Fanback Chair kun je nu  bemachtigen voor €299,-

Fanback Chair Fanback Chair Fanback Chair Fanback Chair

Welke kleur vind jij het mooiste?


Bron:
Sissy Boy

5 thoughts on “Nieuw | Sissy Boy’s Fanback chair”

  1. Beste,
    Een goede vriend verjaart op 17 november en zou graag als geschenk een rode Sissy boy stoel krijgen. Waar kan ik die kopen?
    Vriendelijke groet,
    luc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *