Let's go flamingo

Trend | Let’s go flamingo!

Genieten jullie, net als mij, er ook zo van dat het de laatste tijd zo mooi weer is? Iedereen heeft geloof ik al een beetje last van de welbekende zomerkriebels. Maar ook de interieurwereld heeft naar mijn idee de smaak te pakken gekregen!

Vorig jaar zomer kon je ze al niet missen, de accessoires met felle kleurtjes en printjes van fruit. Maar heb je toen ook de flamingo al gespot? Mocht je die vorig jaar hebben gemist, dan heb je deze zomer tijd voor een herkansing! Sinds de zon door is gebroken in Nederland heb ik het idee dat de flamingo per direct is teruggekeerd in interieurland!

Let’s go Flamingo!

Een flamingo in huis (nee niet een echte) ziet er niet alleen ontzettend zomers uit, maar het ziet er ook gewoon erg leuk uit! Een mooi roze kleurtje dan echt een toevoeging zijn aan je interieur.
Zo kun je natuurlijk op allerlei verschillende manieren een flamingo in je interieur verwerken. Van kleine accessoires die op flamingo’s lijken tot een wand dat is behangen met flamingo print. Neem bijvoorbeeld rietjes met een flamingo eraan, of een lamp die op een flamingo lijkt, of schilderijtjes…
Maar mijn ultieme favoriet is toch wel de tegelwand met de afbeelding van een flamingo. Deze die je momenteel in allerlei woonbladen voorbij komen. Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt! Ik had hem zelf al een aantal flamingos’s gespot in de VTwonen, maar had jij de flamingo al gezien dit jaar? En wat vinden jullie eigenlijk van dit mooie, roze dier in het interieur? Let me know!

Let's go flamingo


Bronnen:
Kopafbeelding: Squarespace
1. Brit.co 2. Adairs 3. Interiorator 4. Ixxidesign 5. Pennyfarthingdh 6. Transitoinicial 7. Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *