Sandy Shores

Nieuw | Sandy Shores collectie van Riviera Maison

Hebben jullie daar ook last van? Nu dat het een aantal dagen mooi weer is geweest dat je meteen al een beetje de zomerkriebels krijgt? Ik in ieder geval wel, en dit weerhoud mij er dan ook niet van om de eerste zomercollecties alweer aan jullie te laten zien!

Zoals altijd is Riviera Maison een van de eersten met de nieuwe seizoenscollecties, en zo ook voor de zomer van 2016. Nog niet zo lang geleden schreef ik over de lente collectie’s die nu in de winkels liggen, maar ook de nieuwste zomercollectie is al aangekondigd en is nu ook verkrijgbaar! Net als een van de lente collectie’s is ook hier het thema ‘strand’ niet te missen. Vandaar natuurlijk ook de prachtige, bijpassende naam: ‘Sandy Shores’! In deze collectie zie je veel leuke, handige en zomerse artikelen. Veel hebben mooie blauwe, zandachtige kleuren. Kortom een collectie die overloopt van de leuke spulletjes!

De Sandy Shores collectie bestaat vooral uit veel keramiek, glaswerk en hout. Maar ook de ontzettend leuke tassen en handtasjes zijn fantastisch! En als ik heel erg eerlijk ben kan ik, na het zien van de productfoto’s, niet meer wachten tot het zomer is! Het is dan ook niet vreemd dat het de bedoeling van deze collectie is om een ontspannen en zomers gevoel te geven.
Sandy ShoresIk ben zelf helemaal verliefd geworden op deze collectie, en daarom leek het mij leuk om een aantal van mijn favorieten voor jullie op een rijtje te zetten. Welke is jou favoriet?
1  Sandy Shores  Sandy Shores
Summer Drinks Wine Glass                     Long Beach Shell Candle L                   Beach Seagrass Bag Pink
€11,95                                                                        €9,95                                                        €14,95

Sandy Shores  Sandy Shores  Sandy Shores
Large Cup Kitchen Mug                            Summertimes Water Glass                    Degradé Pillow Cover 65×45
€8,95                                                                         €10,95                                                 €49,95

Zoals je kunt zien zijn er genoeg leuke spullen om uit te kiezen. Misschien maakt het de keuze zelfs wel een beetje lastig. Ik vind deze collectie ontzettend leuk en zomers en het liefste zou ik alles in huis halen. Wat is jou favoriete product uit deze collectie?


Bronnen: Riviera Maison

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *