Groen in huis

Inspiratie | Haal groen in huis

Een van de leuke dingen van de zomer die eraan zit te komen is toch echt de zon die we steeds vaker zien. Maar ook de lammetjes in de wei zijn niet te weerstaan! Maar is jou al opgevallen hoe snel de bomen alweer groen worden? Tijd om het groen ook in huis te halen!

Niet alleen is groen in huis erg mooi, maar het geeft je interieur net dat beetje extra. Het is ook nog eens een trend die vorig jaar al ontzettend populair was maar nu nog steeds is. Planten in huis geven je interieur een mooie, natuurlijke en vaak evenwichtige uitstraling.

Nu zijn er natuurlijk ontzettend veel verschillende planten verkrijgbaar die je in huis kunt zetten. Maar ook iedere plant heeft een andere verzorging voor. Bij velen moet je denken om de plaats waar je de planten neerzet omdat ze juist wel of niet in de zon mogen staan. De een heeft veel water nodig en de ander weer niet. Voor de één is het verzorgen van planten een makkie, maar voor heel erg veel mensen (zoals ik) is het best lastig om planten in leven te houden.

Hier is natuurlijk wat op bedacht in de afgelopen jaren. Namelijk kunst planten. En hoewel deze tot voor kort echt niet mooi waren is er in de afgelopen jaren een flinke vooruitgang gemaakt op dit gebied. Zo kun je dus tegenwoordig prachtige planten kopen die niet echt maar nep zijn. Ideaal! Zo hoef je er niet meer om te denken of de plant wel genoeg water heeft of misschien te veel in de zon staat. En juist omdat ik dus gek ben op nep planten (hoe gek het ook klinkt) was ik ontzettend blij verrast toen ik het mooie assortiment van Otto zag op het gebied van kunstplanten. Ze zijn bijna niet van echt te onderscheiden!

En om je te laten zien hoe mooi het is om groen in huis te hebben, hier een dosis inspiratie! En bedenk dat je dit prachtige effect dus ook kunt creëren met kunstplanten! Enjoy!
Groen in huis


Bronnen:
Kopafbeelding: Thedesignchaser
1. Pinterest 2. Wooninspiratie.nu 3. Stillinspiration 4. Stylizimo Blog 5. Beeldstijl 6. Myunfinishedhome 7. Nordic Design 8. Lingered upon

1 thought on “Inspiratie | Haal groen in huis”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *