nieuwe collecties van ikea

Nieuw | De 5 nieuwe collecties van Ikea (deel 1)

Een aantal weken geleden was het welbekende persevent van Ikea. Hier werden niet één of twee nieuwe (limited) collecties gepresenteerd, maar vijf! Reden en informatie genoeg om maar liefst 5 nieuwe artikelen te schrijven over deze super leuke en zomerse collecties!

GILTIG COLLECTIE

Voor deze, eerste en zeer uitbundige designcollectie werkte Ikea samen met de Londense fashiondesigner Katie Eary. Zij noemt haar eigen werk ‘in your face’ of ’too much’ of ‘over the top’. En eerlijk gezegd kun je dit ook niet ontkennen wanneer je deze nieuwe collectie ziet. Het is dan ook één van de meest kleurrijke collecties geworden die je in de aankomende artikelen gaat zien. Niet alleen zie je de uitgesproken stijl van Katie Eary terug in de Ikea GILTIG collectie, maar ook in de modeshow die hier aan vooraf ging.

Maar ondanks dat deze collectie erg veel zomerse en vrolijke kleuren heeft, zie je ook erg veel creepy, griezelige en toch best coole prints. Zo zie je bijvoorbeeld prints van gebitten of het brein voorbij komen. Dit zijn typische kenmerken voor de stijl van Katie Eary.

Zo vind je in deze nieuwe, limited collectie allerlei verschillende producten voorbij komen. Van borden, dekbedovertrekken en lampen tot theedoeken en tassen. De hele GILTIG collectie is ontzettend herkenbaar en vooral geschikt voor mensen die houden van een grapje in het interieur of juist eens iets anders willen dan ‘normaal’.

Deze super gave, maar limited collectie GILTIG is vanaf deze maand verkrijgbaar!
nieuwe collecties van ikeaNieuwe collecties van ikea Collectie2
Nieuwe collecties van ikea Nieuwe collecties van ikea
Nieuwe collecties van ikea Nieuwe collecties van ikea


Bron: IKEA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *