Jlife - Interieurparfum Scentspray van Scentchips 1

Nieuw | Interieurparfum van ScentChips: ScentSpray

De tijd is weer aangebroken om weer meer binnen, in huis, te zijn. En wat is er nu fijner dan het hebben van een lekkere geur in huis? Dit kun je op allerlei verschillende manieren doen. Denk aan gezellige geurkaarsen, wierrook, geurverstuivers of geurmelts voor op de geurbrander. Maar ook interieurparfum is ontzettend populair.

Waarschijnlijk ken je het merk ScentChips al lang van hun enorme assortiment aan geurchips. Deze gebruik je samen met een geurbrander en hiermee kun jij jou eigen, favoriete geur combinatie maken. Een echte aanrader! Maar ze hebben nu iets nieuws: ScentSpray! Een Interieurparfum met een heerlijke geur.

Het Interieurparfum van ScentChips komt in flessen van 750ml en is verkrijgbaar in 8 hele fijne geuren: Miss Coco, Black Vetyver, White Sun, Royal Amber, Italian Bergamot, Patchoulli & Oudh, Freesia & Lychee & Oriental Rose. Allerlei heerlijke geuren met voor ieder wat wils. Of je nu van fris en fruitig houd, of van wat zwoeler en warmer, ze zijn er allemaal!

Interieurspray is ideaal voor in huis. Je pakt hem er gemakkelijk even bij en doet een paar sprays in de kamer waar je graag deze lekkere geur wilt ruiken. Heerlijk voor in de woonkamer of de slaapkamer. Maar vergeet ook vooral de hal niet! Het is ontzettend fijn om thuis te komen en meteen deze fijne geur te ruiken.

Deze spray is vanaf nu verkrijgbaar in de officiele webshop van ScentChips en zal ongetwijfeld binnenkort ook verkrijgbaar zijn bij de verschillende verkooppunten. Dit interieurparfum heeft een prijs van €24,95 maar is tijdelijk nog verkrijgbaar voor maar €19,96 per fles.

Welke geur is jouw favoriet?

Jlife-Interieurparfum-ScentSpray-van-Scentchips

Bron: ScentChips


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *