H&M Home collectie for the love of art

Nieuw | H&M Home collectie: For The Love Of Art

H&M werkt de laatste jaren steeds vaak samen met artiesten. Dit kunnen acteurs, zangers of kunstenaars zijn die vervolgens een eigen kleding of home collectie ontwerpen of samenstellen. Voor dit najaar wordt er door H&M samengewerkt met drie vrouwelijke kunstenaressen wat samen voor een unieke H&M Home Collectie zorgt.

For the love of Art, de pakkende naam van deze collectie, dekt precies de lading van alle items. De drie artiesten hebben producten ontworpen die precies bij hun eigen ‘kunst’ passen, wat tezamen voor een speelse samenstelling zorgt.

Het artiestenduo Sacrée Frangine herken je aan de minimalistische illustraties in combinatie met warme aardetinten Deze vind je dan ook terug op sfeervolle vazen en potten. Bij de illustraties speelt vooral het vrouwelijk schoon een grote rol, waarbij zij zich hebben laten inspireren door ‘sisterhood, motherhood, and womanhood’.

Brunna Mancuso, deze Brazaliaanse kunstenares werkt ook mee aan deze collectie. De posters in deze samenwerking zijn door haar ontworpen. En ook hierbij staat het vrouwelijk figuur centraal. Voor deze posters is er gekozen voor verschillende verftechnieken: waterverf, acryl & gouache.

Als laatste werkt ook Diana Ejaita mee! Haar werk staat bekend om de kleurrijke kleurcontrasten en dramatische silhouetten met vrouwelijke belijningen. Daarom vind je in deze H&M Home collectie kussens en plaids met deze stijlvolle kleuren en contrasten.

Kortom een afwisselende collectie waarbij vooral vrouwen centraal staan. Ik vind een leuke collectie met een mooi initiatief. Wat vind jij van deze collectie samenwerking?

De: ‘For the Love of Art’ collectie is vanaf 7 Oktober verkrijgbaar in de winkels en online via H&M Home


Bron: H&M Home


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *