jlife - visgraat meubelen dressoir

Woontrend | Visgraat meubelen

Het visgraat motief is al jaren een hot item als het gaat om vloeren. Maar wist je dat deze print ook enorm populair is op meubelen? Vooral op kasten, eetkamertafels, tv meubels en salontafels zie je het visgraat veel op dit moment.

Visgraat meubelen zijn dan ook echt de trend van dit moment. Deze print herken je dan ook meteen! Bij een visgraat motief worden namelijk de planken niet horizontaal of verticaal gelegd, maar juist diagonaal. Deze worden dan vaak scheef afgezaagd en als een soort puzzel in elkaar gelegd. Het geeft een speels en bijzonder effect met het sfeervolle visgraat als resultaat.

Van een brede visgraat, tot smalle en veel plankjes, het kan en is er allemaal! Visgraat meubelen zijn ook verkrijgbaar in alle denkbare kleuren. Van licht eiken tot donker of juist zwart hout. Voor iedere interieurstijl is er een passend meubel verkrijgbaar. Of je nu een Scandinavische inrichting hebt of juist stoer en industrieel interieur.

Veel meubelen staan tegenwoordig ook op een mooie, elegante of juist stoere poot. Dit zorgt ervoor dat het niet uit maakt wat voor type, soort of kleur vloer je hebt, maar een meubel met een visgraat motief past er hierdoor altijd bij!


Bronnen
Kopafbeelding: MattBlatt
1. Themamanotes 2. Woodesign 3. Hyggeforhome 4. Lipohar 5. Josefinlustig 6. Pinterest


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *