houten vloeren

Inspiratie | Sfeervolle, houten vloeren

Hout. Een materiaal wat eigenlijk op geen enkele manier meer kan ontbreken in het interieur. Hout word op ontzettend veel manieren in het interieur toegepast. Denk maar aan een mooie stoere tafel van een grof stuk hout, of een mooi houten kastje… Of wat dacht je van een houten keukenblad? Er zijn zoveel mooie producten van hout gemaakt! Maar de meest populaire is toch wel de houten vloer!

Zoveel soorten hout, zoveel type houten vloeren te krijgen. Een houten vloer geeft een woning meteen een huiselijk en sfeervolle uitstraling. Het is een natuurlijk materiaal wat er ook voor zorgt dat je hiermee veel kleuren kunt combineren. Een vloer als deze zorgt dus niet alleen voor gezelligheid, maar geeft een interieur ook karakter en mogelijkheden.

Veel mensen kiezen dus voor een houten vloer in hun huis. En tegenwoordig zijn er ontzettend veel verschillende te krijgen. Zo heb je natuurlijk echt, massief hout, wat een geweldige uitstraling en karakter geeft. Maar je kunt ook kiezen voor soorten als parket, pvc, vinyl en natuurlijk het ontzettend populaire laminaat!

Een voordeel van een houten vloer is dat er zo veel keuze is! Of je nu graag een hele lichte vloer wilt of juist heel diep van kleur, of misschien wel een grijstint… Bijna alles is mogelijk! En met ook nog eens verschillende breedtes in planken en structuren is er altijd een vloer te vinden die perfect bij jou wensen past.

Naast het kiezen van de kleur, kun je natuurlijk ook je houten vloer leggen in een bepaalde vorm.  Bijvoorbeeld de ontzettend populaire visgraat vloer! Maar je kunt ook nog houten vloeren leggen in verschillende richtingen. Ga je voor het langer maken van je kamer door de planken in de lengte te leggen? Of juist in de breedte voor een breder effect in de ruimte…

Twijfel jij nog of je vloerbedekking wilt of toch misschien een houten vloer wilt gaan leggen? Neem dan even een kijkje bij de inspiratie hier beneden, misschien helpt dat wel om de beslissing te nemen! Mooi en sfeervol is het in ieder geval meteen als er een houten vloer ligt!

houten vloeren houten vloeren
houten vloeren houten vloeren
houten vloeren houten vloeren


Bronnen:
Kopafbeelding: Plan Reforma
1. Carlaaston 2. Signatureinnovations 3. Leibal 4. Lumberliquidators 5. Homebeautiful 6. Lavenderhillinteriors

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *