geweldige telefoonhoesjes van casimoda

Review | 2 geweldige telefoonhoesjes van Casimoda

Inmiddels kan ik het niet meer ontkennen dat ik toch een kleine verslaving voor iphone telefoonhoesjes heb ontwikkeld. Velen hebben er vaak maar 1, maar mijn collectie begint toch een beetje op te lopen.. Maar goed, een telefoonhoesje is tegenwoordig bijna een onderdeel van een outfit, dus dan mag je er verschillende hebben toch?

Zo mocht ik onlangs twee mooie uitzoeken bij Casimoda.nl. Een webwinkel die zich specialiseert in het maken van geweldige telefoonhoesjes die zowel fashionable als beschermend voor je telefoon zijn. En ik moet eerlijk toegeven dat ik erg onder de indruk was van het assortiment. Ik heb zelf een iphone 6S en daar zijn bij Casimoda ongelooflijk veel hoesjes voor te krijgen. Maar natuurlijk zijn er ook voor andere modellen en merken genoeg voor het uitkiezen.

Maar wat mij ook meteen opviel was dat dit allemaal hoesjes zijn die ik nog niet eerder bij een andere webshop had gezien. Je kent het vast wel dat veel webshops hetzelfde aanbieden, maar Casimoda is echt anders en bied ontzettend veel leuks en een grote keuze.

Dus na lang zoeken en ‘iene miene mutte’ spelen had ik eindelijk twee hoesjes uitgekozen die ik echt het mooiste vond en goed bij mij vond passen. Binnen een paar dagen had ik ze in huis en mocht ik ze in het echt bewonderen en in gebruik nemen. Wat mij meteen opviel was dat de hoesjes in een net brievenbus doosje binnen kwamen en ieder hoesje was ook weer netjes en goed verpakt was. Met daarbij een vrolijk en zeker herkenbaar (als je de webshop hebt bekeken) bedank briefje. Super leuk!

geweldige telefoonhoesjes van casimoda

Beide hoesjes zijn erg stevig, hebben een bijna doorzichtige siliconen bumper rand om het hoesje heen. Hierdoor zinkt je telefoon helemaal weg in het hoesje en is hij dus helemaal beschermd. En wat ik zelf erg fijn vind, is dat de rand dus bijna doorzichtig is waardoor je de kleur van de telefoon nog wel kunt zien. Maar wat mij helemaal opviel, en wat ik nog nooit eerder had gezien, is dat er op de buitenste rand ook allemaal kleine ribbels zitten. Hierdoor hebben je handen extra veel grip op de telefoon waardoor je hem nog minder snel zult laten vallen. Echt een pluspunt!

De twee prints die ik uit heb gekozen vind ik prachtig! Wel vond ik, jammer genoeg, de kleuren een beetje dof, deze had ik wat feller of misschien voller verwacht, maar dit maakt ze zeker niet minder mooi. Ze hebben nu beide allerlei mooie pastel kleuren.

geweldige telefoonhoesjes van casimoda geweldige telefoonhoesjes van casimoda
geweldige telefoonhoesjes van casimoda geweldige telefoonhoesjes van casimoda

Maar wat ik nu van deze Iphone 6S telefoonhoesjes?

Ieder hoesje heb ik langer dan een week uitgetest en ik moet zeggen dat ik ze echt top vind! Omdat de hoesjes erg stevig zijn, en de rand helemaal om de telefoon heen valt, had ik verwacht dat ik mij hier aan zou gaan irriteren. Ik hou namelijk van dunne en platte hoesjes. Maar ik vond de stevigheid juist fijn, en die extra ‘grip rand’ op de bumper vind ik ook erg handig! Ik denk dat ik hierdoor wel een aantal keer een valpartij van mijn telefoon heb kunnen voorkomen.

Aan het iets doffer uitvallen van de kleuren heb ik mij verder niet gestoord en ben ik er zelf misschien wel een beetje van gaan houden..

Maar als ik dan toch een favoriet moet kiezen… Dan ga ik voor de marmer variant. Zoals je misschien weet ben ik gek op marmer en op de kleur mint, dus dit hoesje lijkt wel voor mij gemaakt! De andere vind ik ook erg mooi, vooral het patroon vind ik erg leuk. Maar toch heb ik het liefste de marmeren variant om mijn telefoon heen.

Kortom, ik ben enorm tevreden en blij met deze geweldige telefoonhoesjes. Niet alleen zijn ze onwijs leuk om te zien, maar beschermen ze je telefoon erg goed. Ze zijn erg stevig, bieden veel grip en ik heb in de tijd dat ik ze nu gebruik nog niets van slijtage kunnen ontdekken. De hoesjes worden niet slapper met warmte, de kleur blijft mooi en ze zijn niet ‘vlek gevoelig’. Ze zijn makkelijk schoon te maken en er blijven dus vlekken achter. De prijzen zijn naar mijn mening iets hoger dan bij andere winkels/shops, namelijk €16,95 per hoesje. Maar dan heb je wel echt een goed hoesje in huis. Het is dus wel echt het geld waard!


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen en is in samenwerking met Casimoda.nl

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *