Viktigt collectie

Nieuw | De 5 nieuwe collecties van Ikea (deel 4)

Een aantal weken geleden was het welbekende persevent van Ikea. Hier werden niet één of twee nieuwe (limited) collecties gepresenteerd, maar vijf! Reden en informatie genoeg om maar liefst 5 nieuwe artikelen te schrijven over deze super leuke en zomerse collecties!

VIKTIGT collectie

Voor deze super minimalistische, limited VIKTIGT collectie bundelde Ikea haar krachten met de meest bekende glas en keramiek ontwerpster uit Zweden Ingegerd Råman. Deze dame is meester in het weglaten. Het is dan ook niet vreemd dat deze collectie overspoeld wordt met eenvoud en functie.

Al de producten die je in deze collectie zult tegenkomen zijn handgemaakt. Dit alles wordt gedaan door vakmensen uit Polen en Vietnam. Je zult dan ook veel glas, keramiek maar ook natuurlijke vezels gaan zien.


De VIKTIGT collectie bestaat (niet heel verassend) uit keramieken en glazen servies, maar ook lampen, bankjes en krukken die volledig zijn gemaakt van natuurlijke vezels. Hierbij kun je denken aan Bamboe, bananenvezels, zeegras of waterhyacint. De prachtige lamp die ook in deze collectie thuishoort is ook gemaakt van zo’n natuurlijke vezel en is geïnspireerd door de vorm van een Vietnamese hoed! Origineel toch!

Kortom een prachtige, natuurlijke maar minimalistische collectie die voor iedereen wel wat moois in petto heeft. Deze collectie is verkrijgbaar vanaf mei!
viktigt viktigt collectie
viktigt collectie viktigt collectie
viktigt collectie 05-IKEA-VIKTIGT-zitten-PH132724
viktigt collectie


Bron: IKEA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *