nieuwe collecties van ikea

Nieuw | De 5 nieuwe collecties van Ikea (deel 3)

Een aantal weken geleden was het welbekende persevent van Ikea. Hier werden niet één of twee nieuwe (limited) collecties gepresenteerd, maar vijf! Reden en informatie genoeg om maar liefst 5 nieuwe artikelen te schrijven over deze super leuke en zomerse collecties!

ANVÄNDBAR collectie

Dat groen in het interieur trendy is, was al een tijdje bekend. Maar ook deze trend is Ikea natuurlijk niet ontgaan. Daaruit is de ANVÄNDBAR collectie ontstaan. Met deze collectie kun je je eigen urban jungle look creëren in huis. Zo vind je in deze collectie zelf waterende potten, macramé plantenhangers en prachtige potten van klei. En misschien valt het je al op aan de producten uit deze lijn, maar er is ook om het milieu gedacht. 2x zo groen dus! Want in deze collectie vind je erg weinig plastic. Daarom is er veel gekozen voor klei en katoen.

Nu bestaat deze collectie niet alleen uit de mooiste potten, tassen, macramé plantenhangers  en nog veel meer leuks… Ook zijn er twee ontzettend leuke bankjes bij gekomen. Eentje die je kunt vergelijken met een bankje in het park, maar dan natuurlijk in een moderner en chiquer jasje. Maar ook eentje die dient als afvalbak waar je al je afval in kunt scheiden!

Maar dat was nog steeds niet alles, er zijn namelijk zelfs twee boeken! Deze twee boeken uit de ANVÄNDBAR collectie van Ikea (KINDER HOMES & GROW TOGETHER) zijn gemaakt om je te inspireren om groener te leven. Kinder Homes staat vol creatieve ideeën en simpele tips om thuis duurzamer te maken. Grow together geeft ontzettend veel informatie en handige tips om zelf voedsel te verbouwen.
Dus mocht je op de groene tour gaan? Dan is deze collectie echt iets voor jou!

De nieuwe collectie van Ikea is vanaf deze maand verkrijgbaar!

nieuwe collecties van ikea nieuwe collecties van ikea
nieuwe collecties van ikea Nieuwe collecties van ikea
nieuwe collecties van ikea nieuwe collecties van ikea

Lees hier deel 1 en deel 2 van de andere nieuwe collecties van Ikea.


Bron: IKEA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *