nieuwe lente collectie van HK Living

NIEUW | Lente collectie van HK Living 2017

Deze prachtige, nieuwe lente collectie van HK Living is al een tijdje geleden gelanceerd, maar ik wil deze toch graag nog met jullie delen. Want deze mooie collectie wil je toch eigenlijk niet missen? Zo here we go!

Vorig jaar werd de nieuwe collectie voor heel 2017 al gelanceerd. Maar nu zijn er de spring additions! Dit is een kleinere collectie als aanvulling op de normale collectie voor dit jaar. De spring additions zijn geïnspireerd op de Japanse eenvoud en veel zijn gemaakt van natuurlijke materialen wat weer kalmte uitstraalt. Al deze producten zijn handgemaakt en passen perfect bij de woontrends van dit jaar!

Het is een collectie met veel leuke, nieuwe producten maar ook met uitbreidingen van de al bestaande collectie. Zo zijn er twee nieuwe hangmatten toegevoegd aan de lente collectie van HK living. De handgeknoopte rotan variant en de handgeknoopte hangmat van oud katoen. Beide prachtig en met een exotische uitstraling.

Ook zijn er nieuwe lampion lampen toegevoegd, verkrijgbaar in twee maten en drie verschillende kleuren. Maar vergeet vooral ook niet de bekende Egg chair van HK living, die nu ook in ‘coffee brown’ te koop is. Naast deze mooie artikelen zijn er ook veel nieuwe accessoires toegevoegd. Mijn favorieten zijn toch echt de oude schoolposters. Een product waar HK Living echt prachtige varianten van heeft. Maar natuurlijk is er nog veel meer moois verkrijgbaar in deze collectie.

De nieuwe collectie, inclusief deze ‘Spring Additions’ is nu verkrijgbaar bij de dealers van HK Living!

Wat zijn jullie favoriete producten van de nieuwe lente collectie van HK Living?

Lente collectie van HK Living Lente collectie van HK Living
Lente collectie van HK Living Lente collectie van HK Living
Lente collectie van HK Living Lente collectie van HK Living
Lente collectie van HK Living Lente collectie van HK Living


Bronnen: HK Living

Volg J’life op FacebookTwitterInstagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *