rotan tuinstoelen

Woontrend | Rotan tuinstoelen, hip voor buiten én binnen!

Yes! Eindelijk heeft het zonnetje de weg terug gevonden naar ons kikkerlandje. Spontaan lijkt iedereen de lentekriebels te krijgen van dit mooie(re) weer. Want ja, wie heeft er nu niet zin in de zomer? Maar wat zullen nu de woontrends zijn voor deze zomer?

Er zijn een aantal trends die vorig jaar al een intrede hebben gemaakt en die we dit jaar weer veel terug gaan zien. De natuurlijke materialen is daar één van. Het is een trend die ieder jaar weer mee lijkt te komen. Maar dit jaar zien we vooral veel van het natuurlijke materiaal rotan.

Rotan is een materiaal dat afkomstig is van de rotanpalm en groeit in de subtropen. Veel producten die van rotan zijn gemaakt, wordt met de hand gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan de veel voorkomende rotan stoel. Een stoel die velen waarschijnlijk wel kennen als een ouderwets en lelijk ding. Maar deze hebben de afgelopen jaren een flinke upgrade gehad! En laatste tijd zijn er dan ook echt prachtige varianten van de rotan stoel te krijgen. Vooral de rotan tuinstoelen zijn ontzettend populair.

Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende modellen en kleuren! En nu worden ze wel ’tuinstoelen’ genoemd. Maar wie zegt dat deze alleen buiten kunnen staan? Ze zijn namelijk ook prachtig voor binnen! Wil je een exotisch en zomers sfeertje in huis of in de achtertuin? Zet dan gerust een aantal leuke rotan tuinstoelen aan tafel. Je hebt zo binnen no-time een tropisch gevoel gecreëerd. Zo gemakkelijk kan het dus zijn! En om je alvast een beetje op weg te helpen zijn dit een aantal voorbeelden van de houten tuinstoelen van Karwei. Het bewijs dat trendy niet duur hoeft te zijn! 😉

rotan tuinstoelen rotan tuinstoelenrotan tuinstoelen

Het voordeel van rotan is, is dat het heel erg luchtig oogt. De structuur van het geweven rotan is namelijk heel open waardoor het licht er vaak nog doorheen kan komen. De rotan tuinstoelen passen hierdoor ook goed in veel verschillende interieur stijlen. Of je nu houd van een stoer interieur of juist meer houd van een Scandinavische sfeer, deze stoelen zijn eigenlijk altijd een goede keuze!

En of je ze nu gebruikt als tuinstoel of als stoel voor aan de eetkamertafel. Beide keren zijn ze ontzettend stijlvol, handig en ontzettend trendy. En misschien vind je het juist leuk om het af te wisselen. In de zomer voor buiten en in de winter voor binnen, ideaal!

rotan tuinstoelen rotan tuinstoelen
rotan tuinstoelen rotan tuinstoelen


Bronnen:
Kopafbeelding: Hübsch
1. Bloglovin 2. House Beautiful 3. Bloglovin 4. Snobfashionblog

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *