Ikea's zomercollectie

Nieuw | Ikea’s zomercollectie: Bohemian vibes

Een picknick in het bos of genieten van de zon op het terras: waarvan krijg jij het ultieme zomergevoel? De nieuwe Ikea’s zomercollectie geven bohemian vibes aan het buitenleven in de zon. Met nieuwe producten als sfeerverlichting op zonne-energie, kussens voor buiten, zomerse stoelen en een hangmat om in te relaxen. Allemaal Scandinavisch comfort in bohemian stijl: perfect voor in het bos, op het terras, tijdens festivals of waar je ook rondzwerft deze zomer. Deze collectie is vanaf 20 februari te koop!

Sfeer in de schemering

Aan het einde van een lekkere zomerdag is het fijn als je voor wat sfeer in de schemering kan zorgen. De SOLVINDEN led-tafellamp werkt op zonne-energie en heeft een trendy design. Leuk voor ’s avonds op de picknicktafel of als originele tuinverlichting.
Ikea's zomercollectieIkea's zomercollectie

Hangen en ontspannen

Stel je eens voor dat je de hele dag kan hangen en ontspannen in de RISÖ hangmat. Heerlijk toch? Ook de HÅMÖ strandstoel is ideaal om in te chillen. Lichtgewicht en inklapbaar, dus makkelijk mee te nemen naar de perfecte picknickplek.
Ikea's zomercollectie

Lekker wegdromen

Voor iedereen die van de zon wil genieten: het TORHOLMEN zonnebed is je ideale partner voor een flinke dosis vitamine D. Beleef het ultieme zomergevoel als je met een ijskoud drankje lekker wegdroomt tussen de kussens.
Ikea's zomercollectie

Kleurrijke kussens

Je kan nooit genoeg kussens meenemen als je gaat picknicken. De vierkante SOMMAR 2017 kussenovertrekken hebben op iedere zijde een ander verrassend design. Vul je picknickplek aan met de langwerpige GRENÖ kussens. En maak je maar geen zorgen over vlekken, want alle kussenovertrekken kunnen in de wasmachine
Ikea's zomercollectieIkea's zomercollectie

Vrolijke vloerkleden

De vrolijkheid van de SOMMAR 2017 vloerkleden straalt je tegemoet. De kleurrijke vloerkleden zijn speciaal gemaakt voor buiten en kunnen dus goed tegen zonlicht, regen en vuil. Laat de zomer maar komen!

Ikea's zomercollectie

Ga los met gordijnen

Natuurlijk, gordijnen zijn bedoeld om voor je ramen te hangen. Maar met een beetje creativiteit kan je alle kanten op met dit textiel. Het design van de SOMMAR 2017 gordijnen spreekt tot de verbeelding. Voel je vrij om helemaal los te gaan!
Ikea's zomercollectie

Bronnen: Ikea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *