Theepot bamboe

Gastblog: Top 4 theepotten van Dulaire

Theedrinken is een rustig moment om te genieten en wordt steeds populairder. Niet alleen is thee goed voor je gezondheid, maar ook vinden veel mensen het lekker. In deze blog laat ik jullie graag kennismaken met Dulaire, een webwinkel in woonaccessoires en kleinmeubeIen. Ze hebben enorm mooie en unieke theepotten die ik je graag laat zien. Kijk je mee naar mijn top 4?

#4 Tea for one glas

Ja inderdaad, je hebt ook theepotten van glas. Erg bijzonder maar tegenwoordig komt het steeds vaker voor. Je zou denken dat door het moeilijke productie proces van zo een handgeblazen product, de prijs hoog zou zijn. Dit valt (gelukkig) reuze mee. De theepot is namelijk al te verkrijgen voor € 29,95,-

Tea for one glas

#3 Theepot blauw

Nu het voorjaar er weer aankomt, mag ook het interieur weer met het seizoen mee veranderen. Als frisse blikvanger is dan bijvoorbeeld deze blauwe theepot ideaal. Daarnaast is het handvat gemaakt van sterk bamboe wat het inschenken makkelijker maakt. Ook is dus het product functioneel. Voor € 49,95,- is de theepot te bestellen en worden ook 4 bijbehorende kopjes meegeleverd.
Theepot blauw

#2 Theepot modern

Ben je iemand die een modern interieur mooi vind? Dan spreekt deze moderne theepot je vast ook aan.
Strakke lijnen, typisch modern én functioneel. Hij is gemaakt van porselein en voor slechts € 18,95,- verkrijgbaar. Ook druppelt hij niet bij het inschenken, wel zo handig natuurlijk.
Witte theepot modern

#1 Theepot bamboe

Zoals je in de inleiding hebt kunnen lezen zei ik dat Dulaire unieke producten heeft. En met deze bamboe theepot bewijzen ze dat maar weer. Het is een fraaie theepot van porselein inclusief 4 kopjes. Daarnaast zitten er 4 onderzetters van bamboe bij. Je bezit deze complete set al voor € 59,95,-
Theepot bamboe

Ik wil er een hebben!

Wil je ook een theepot van Dulaire kopen? Ga dan naar hun webwinkel en kijk daar in de categorie theepotten voor het complete aanbod.


Dit artikel is geschreven in samenwerking met Dulaire.
Geschreven door: Roy Cuijpers

1 thoughts on “Gastblog: Top 4 theepotten van Dulaire”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *