WAANZINNIG uitzicht

Binnenkijken: Noors hotel met WAANZINNIG uitzicht!

Heb jij ooit gehoord van de term; landscape hotel? Ik tot voor kort niet. Maar na het zien van de foto’s van zo’n hotel, zul je deze naam nooit meer vergeten. Want een hotel met een WAANZINNIG uitzicht als deze zal wel even op je netvlies blijven zitten.

Een hotel met deze naam vind je in het Noorse plaatsje Valldal. Het Juvet landscape hotel, zoals het daadwerkelijk heet is een project van architectenburau Jensen & Skodovin. Het hotel is zo gemaakt dat het goed in zijn omgeving past, want de natuur is hierbij het uitgangs punt.

Normaal is een hotel één groot gebouw met daarin de kamers. Maar het landscape hotel zijn de kamers losse elementen die zich hebben verspreid over het hele terrein. Iedere kamer is dus een soort huisje opzich en heeft dus ook zijn eigen indeling en vormgeving. Totaal geïnspireerd op de natuur.

Maar 1 ding hebben alle kamers gemeen. Ze hebben allemaal gigantische raampartijen om zo van het geweldige uitzicht te genieten. Want of je hier nu in de winter of in de zomer komt. Beide keren is het alsof je een kunstwerk bekijkt. Wat een WAANZINNIG uitzicht zeg! In de winter is het net alsof je in een scene van de film Frozen bent beland, adembenemend mooi… En in de zomer heb je het gevoel dat je in een soort tropisch bos zit. Hoe tof is dat!
Waanzinnig uitzichtwaanzinnig uitzichtwaanzinnig uitzichtwaanzinnig uitzichtwaanzinnig uitzichtwaanzinnig uitzicht


Bron: Jsa.no

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *