Jlife - webbing dressoir met een zwart frame 1

Inspiratie | Webbing met een zwart frame

Afgelopen week heb je al een blog kunnen lezen over de nieuwste trend van hét moment: Webbing! Een materiaal dat dit jaar zijn weg terug heeft gevonden naar het interieur. Webbing staat vooral bekend om zijn naturel tinten, maar webbing met een zwart frame is nog populairder aan het worden!

Het gebruik van zwarte elementen is al een aantal jaar helemaal hot! Wat begon met zwarte tafelpoten en poten onder de eetkamerstoelen is inmiddels uitgegroeid tot volledig zwarte meubelen of keukens. Persoonlijk vind ik alle meubelen die zwart zijn, of met zwart zijn afgewerkt ontzettend mooi!

Zwarte geeft meubelen een stoere & industriële uitstraling. En laat een industrieel interieur nu ook bij veel mensen op het verlanglijstje staan! Niet alleen geeft het deze robuuste uitstraling, het maakt een meubel toch ook een stukje ‘chiquer’.

Meubelen met webbing worden nu dus ook gemaakt met een zwarte afwerking. En eerlijk gezegd ben ik verliefd! Het geeft een wat luxere uitstraling aan het meubel en laat het meer bij deze tijd passen. Ook komen de webbing elementen hierdoor beter tot zijn recht, vind je niet?

Net als bij het gewone webbing zie je deze zwarte frame’s op allerei typen meubelen. Denk aan bijvoorbeeld kasten, eetkamerstoelen, tv meubelen maar ook bedden en verlichting! Dus of je deze trend nu opvallend aanwezig wilt laten zijn in je interieur, of juist een subtiele hint wilt doorvoeren, alles is mogelijk!

Om je alvast te inspireren vind je hieronder alvast een aantal beelden van meubelen van webbing met een zwart frame

Ben je nu, net als ik, helemaal verliefd geraakt op meubelen van webbing met een zwart frame? Dan heb ik een leuke vondst voor je! Ik sloeg namelijk de nieuwe folder van Xenos open, met daarin: jawel! Meubelen van webbing met dus een mooi zwart frame! En nog betaalbaar ook! Wat willen we nog meer! Maar wees er wel snel bij, want voor je het weet zijn deze leukerds uitverkocht!


Bronnen:
Kopafbeelding: Must Living
1. Society19 2. Pinterest 3. Trithouse 4. Etsy 5. Rockettstgeorge 6. Must Living


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *