Jlife - H&M Home herfstcollectie feels like home

Nieuw | H&M Home Herfstcollectie: Feels Like Home (2021)

Er zijn dit jaar een heleboel nieuwe woontrends ontstaan. Opvallend hierbij is dat bij alle trends vooral het gevoel van thuis een grote rol speelt. Ook H&M Home kan hierbij natuurlijk niet achterblijven. Maak kennis met de H&M Home herfstcollectie: Feels Like Home!

Dit najaar ligt er ook bij H&M Home weer een nieuwe collectie in de schappen. Een collectie met een kleurenpallet bomvol prachtig op elkaar afgestemde naturel tinten met een hintje blauw. Deze kleuren passen helemaal in de kleurentrend van dit moment! Het blauw is ook zorgvuldig gekozen. Blauw wordt geassocieerd met rust en vrede, een perfecte combinatie als je het mij vraagt!

Rust en Vrede


In deze collectie staat het ’thuis’ gevoel centraal. Dit wordt gerealiseerd door het gebruik van zachte kleuren die lichaam en geest rust geven. Zachte materialen zoals linnen en katoen zorgen voor een ‘spa’ gevoel, maar dan voor in je eigen huis. Wie wil dat nou niet?! De collectie is verder gevuld met stijlvolle vazen met bijzondere vormen in bijpassende kleuren. Ook de manden van zeegras en twill zijn een echte toevoeging aan deze collectie.

Wist je dat geur ook een grote rol speelt bij het gevoel van thuis? Daar heeft H&M Home natuurlijk ook aan gedacht. Waan je in een oase van geur met heerlijke geurkaarsen en geurdiffusers. Denk hierbij aan geuren zoals Patchoulli, Rozemarijn, Mahonie en Linnen.

Het is kortom een prachtige collectie dat een fijn gevoel ademt! Gevuld met sfeervolle producten is er voor ieder wat wils. Zelfs wanneer deze woontrend niet helemaal bij je past, is er ongetwijfeld een product waar ook jij blij van wordt!

Enthousiast geworden van deze collectie? Ga dan snel naar één van de H&M winkel met H&M Home afdeling bij jou in de buurt en scoor jou favorieten! Online shoppen kan natuurlijk ook. Klik dan even op button hieronder. Have fun shopping!

*Deze collectie is vanaf 26 augustus verkrijgbaar in de winkels en online, zolang de voorraad strekt!

Benieuwd naar alle collecties van H&M Home?


Bron: H&M Home


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *