Jlife - Teddy Stoffen poef Sostrene-Grene

Woontrend | Cozy Teddy Stoffen

Je wist al dat de fashion trends en de woontrends elkaar opvolgen toch? Ook bij deze trend is dit weer het geval! Vorig jaar begon deze trend in de kleding industie: Teddy Stoffen. Van die fluffy truien met een stofje dat op een teddybeer lijkt. Heerlijk om te dragen, eerlijk is eerlijk! Maar sinds kort zie je deze Teddy stoffen ook in het interieur!

In de Fashion industrie zie je deze stof op allerlei manieren terug. Maar de Teddy truien en jassen zijn veruit het populairste. Voor het interieur begon dit heel voorzichtig op poefjes en kussens. Maar inmiddels zijn er ook eetkamerstoelen en banken te verkrijgen met deze Teddy stof.

Vaak heeft deze stof een naturel kleur. Denk bijvoorbeeld aan wit, taupe of zachtgrijs. Kleuren die helemaal passen in het algehele trend beeld van dit najaar. Maar ook de gewaagdere kleuren als blauw en groen beginnen nu op te komen.

Het is een stoffering die natuurlijk al heel lang bestaat, maar eigenlijk altijd een beetje ‘uit den boze’ is geweest in de woonindustrie. Deze zou te goedkoop of te kinderlijk ogen.. Maar het tegendeel is waar! Deze ontzettend hippe en, inmiddels, geliefde stoffering is niet meer weg te denken!

Door deze stoffering in jou interieur te integreren krijgt deze meteen een gezellige en letterlijk knuffelbare uitstraling. Het wollige van deze stoffering geeft deze knusse sfeer en past perfect in vele interieurs. Combineer deze stof met een mooie Velvet Velours stoffering of juist een lederlook. In beide gevallen is het een perfect match en geeft deze een speelse en warme look.

Teddy Stoffen zijn dus helemaal hot! En de grote namen springen hier natuurlijk ook goed op in. Daarom vind je in vele collecties voor dit najaar dan ook producten met deze stoffering. Wat vind jij van de Teddy Stof in huis? Haal jij het in huis, of past het juist helemaal niet bij jou?
Laat het ons weten!


Bronnen:
Kopafbeelding
1. 2. 3. 4. 5. 6.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *