Jlife - Luxe Hideout in bali

Binnenkijken | Luxe Hideout in Bali

De zomer is hier dan toch echt wel voorbij… Toch dromen we denk ik allemaal van een prachtige plek met heerlijke luxe, een mooie omgeving en fijne temperaturen toch? Dan is deze Luxe Hideout in Bali een must visit!

Ben je gek op reizen en/of ga je wel eens naar het Aziatische deel van onze planeet? Dan heeft Bali geweldige plaatsen om te bezoeken! Onlangs scheef ik al over aan andere Hideout in Bali, maar de Luxuese Cocoon doet er nog een schepje bovenop!

Deze stijlvolle Luxe Hideout is voorzien van allerlei luxe. Gemaakt van bamboe en te vinden aan een rivier in het jungle gebied van Bali. Schoonheid van de natuur en luxe komen hier helemaal samen. Deze Cocoon vormige ‘hut’ is gelijkvloers en voorzien van een king size bed, kleine keuken, verschillende zithoekjes en buiten een badkamer met toilet, wastafel en buitendouche.

De voorkant is voorzien van een glazen wand, hierdoor kan er veel daglicht binnenvallen en heb je een prachtig uitzicht vanuit het bed (en alle andere plaatsen in deze hideout ;)) op de jungle en rivier. Recht voor de deur is een klein zwembadje met een jacuzzi functie en een kampvuur. Maar wanneer de zon onder is, is deze plek ook zeker magisch. Met alle subtiele verlichting rondom de ‘hut’ lijkt deze plek wel uit een sprookjesboek te komen!

Kortom een prachtige plek, waar je even helemaal tot rust kunt komen. Afgesloten van het ‘normale’ gehaaste leven kun je hier even helemaal tot jezelf komen. Maar wees wel voorbereid; het is luxe, maar wel avontuurlijk. Deze Luxe Hideout vind je in de wilde natuur van Bali. Dit betekend natuurlijk dat er wel eens beestjes zijn.. maar wees eerlijk; die hebben we op de camping in Nederland toch ook?

Heb jij ooit zo’n mooie plek gezien?

Jlife-Luxe-Hideout-in-bali-1
Jlife-Luxe-Hideout-in-bali-1
Jlife-Luxe-Hideout-in-bali
Jlife-Luxe-Hideout-in-bali-1
Jlife-Luxe-Hideout-in-bali

Bron: AirBnB Hideout Cocoon


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *