hideout in bali

Binnenkijken | Een stukje paradijs in deze Hideout in Bali

Iedereen kent het wel.. Van die mooie foto’s van kleine stukjes paradijs op aarde… *zucht* Mogen we alweer op vakantie? Maar hoe leuk is het als deze plekken ook nog eens echt te bezoeken (of boeken) zijn en je daar dus ook lekker even binnen kunt kijken! Dat is precies wat wij nu gaan doen bij deze prachtige Hideout in Bali!

Deze Hideout is onder veel reizers al een bekende plaats, het is namelijk de 4e meest ‘wished’ locatie in de wereld van Airbnb! Dit prachtige verblijf kun je vinden in de bergen van de Gunung Agung-vulkaan in Bali. Compleet gemaakt van bamboe, wat het ook nog eens een ‘Eco Home’ maakt.

Zoals de verhuurders het zelf ook omschrijven is het geen ‘luxe hotel’ ervaring maar juist een avontuurlijke beleving. Deze hut vind je in de natuur; middenin een authentiek, Balinees dorp. De perfecte plaats voor mensen die van een avontuur houden maar ook connectie hebben met de natuur en spiritualiteit. Het is dé plaats om helemaal tot rust te komen en je terug te kunnen trekken uit de dagelijkse drukte. 

Wanneer je hier naartoe zou gaan is er plaats voor 2 personen in deze hut. Deze is voorzien van een keuken op de benedenverdieping. Hier kun je ’s ochtends heerlijk genieten van het inbegrepen ontbijt dat afgeleverd wordt in de hut waarbij je kunt genieten van een prachtige zonsopkomt. Of bij de zonsondergang bij het eigengemaakte diner.

Jlife-Hideout-in-Bali-2
Jlife-Hideout-in-Bali-1-1

Op de bovenverdieping vind je een groot bed dat is voorzien van een anti-vliegen net. De constructie van de hut, die je hier erg goed kunt zien, is een eyecatcher. Maar wat deze plaats wellicht nog bijzonderder maakt is het overweldigende raampartij met geweldig mooie uitzicht. Hier kijk je uit op de jungle achtige bergen van Bali, met voor de deur een rustgevende rivier. Dit stukje rivier wordt als heilig gezien en Campuhan genoemd. Dit is Balinees voor de plaats waar 2 rivieren samenkomen. Hier worden dan ook veel ceremonies gehouden voor het reinigen van het lichaam en geest. Vanuit deze hut zit jij op de eerste plaats om deze rituelen mee te maken!

Verder is deze Hideout in Bali voorzien van gratis Wi-Fi, een stereo systeem in de gehele hut en een ‘buiten douche’ met warm water. Dit is niet alleen heel erg fijn, maar ook bijzonder! Wie wil er nu niet douchen in de open natuur op een plek als deze?! Daarnaast staat er een scooter voor je klaar die je tijdens je bezoek gratis kunt gebruiken om de omgeving te verkennen!

Deze Hideout in Bali zit middenin de natuur. Dit betekend dat je kunt zwemmen in de prachtige rivier, een prachtig uitzicht hebt en kunt genieten van de geluiden en geuren van de ongerepte natuur. Maar wees je bewust dat er ook dieren op bezoek kunnen komen. Denk bijvoorbeeld aan de katten, kikkers, rupsen en natuurlijk vliegjes. Maar ik zou dit voor lief nemen op een plaats als deze!

Wat vind jij? Zou jij hier een nachtje (of meer? :)) willen vertoeven?
Hieronder nog een paar prachtige beelden van deze hut, om te smullen!

Jlife-Hideout-in-bali-7

Bron: Airbnb – Hideout in Bali Eco Bamboo Home


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *