Jlife - Ikea Kerst 2021 VINTER

Nieuw | Ikea kerst collectie 2021 VINTER

Het is zover, de eerste kerst post van 2021 is online! Dit keer heeft Ikea de primeur. De Ikea kerst collectie VINTER is vanaf oktober verkrijgbaar en heeft een heleboel mooie items in zijn mars.

Zoals bij vele ketens staan de najaarscollecties van 2021 in het teken van gezelligheid en knusheid. Dit is allemaal te wijden aan de gekke tijd die we hebben (gehad) die voor veel mensen ook voor veel eenzaamheid heeft gezorgd. Zo is dit bij de Ikea kerst collectie het ‘hoofd thema’.

Dit jaar heeft de kerstcollectie van Ikea niet per se een herkenbaar thema. Het is een collectie dat zich kenmerkt door minimalisme met een knipoog. Zo zijn er ontzettend leuke kerstballen met de hoofdjes van schattige dieren verkrijgbaar; denk aan een vos, haas en een rendier.

Kerstverlichting is ook een groot deel van deze collectie. Hang sfeervolle lichtslingers met ingebouwde lampjes in de boom. Of zet gezellig led lantaarntjes in de vorm van huisjes op het dressoir. Vergeet ook vooral de lichtgevende kerststerren niet! Deze zijn verkrijgbaar in verschillende grootes en dressings waardoor er voor ieder wat wils is.

Zoals ieder jaar denkt Ikea ook aan de cadeautjes voor onder de boom. Met ook dit jaar een prachtige collectie inpakpapier, tape en linten. Hiermee steelt jouw kerstpresentje meteen de show!

Ook aan het kerstdiner is gedacht door Ikea. Versier de tafel met een gezellige tafelloper en serveer met stijlvol servies dat is aangekleed met bijpassende naamkaartjes. Nieuw voor dit jaar is het huis van gemberkoek! Zo hoef je zelf niet aan de slag, maar zet je in een handomdraai een sfeermaker op tafel, vinden de kids ook leuk 😉

Naast al dit leuks is er natuurlijk nog veel meer moois te verkrijgen in deze collectie. Laat je vooral verassen en houd je ogen open wanneer je binnenkort binnenstapt bij een Ikea filiaal bij jou in de buurt!

Wat vind jij van de nieuwe Ikea kerst collectie? Zitten en producten bij die jou aanspreken? Laat het ons weten, we zijn benieuwd!

De Ikea Kerst collectie 2021: VINTER ligt vanaf oktober 2021 in de winkels en is vanaf oktober ook online verkrijgbaar.


Bron: Ikea


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *