Jlife - naturel tinten in huis

Trend | Naturel tinten in huis

Waar het interieur de laatste jaren steeds meer kleur leek te krijgen, gooit de nieuwste trend het roer helemaal om.
Dit najaar (en 2022) zal in het teken staan van naturel tinten in huis! Rust en natuurlijke materialen staan hierbij centraal. Spreekt een licht kleurenpallet jou aan? Dan is deze trend helemaal voor jou!

Een paar jaar geleden werd het gebruik van diepe, donkere kleuren in huis steeds ‘normaler’, maar dit gaat veranderen! Men wil weer meer frisheid, rust en natuurlijke materialen in huis. Hierbij gaan we terug naar een moderne en ietwat Scandinavische look, afgewisseld met rustieke invloeden.

Een trend voor woonkamer en slaapkamer


Het valt goed in het straatje met de Bohemian Look die in de fashion industrie al een tijdje zo populair is, maar de kleuren wit, taupe en lichtgrijs zijn helemaal hip! Deze worden gecombineerd met her en der een tintje kleur. Denk bijvoorbeeld aan lichtgroen, zachtblauw of een zachte terracotta tint. Deze afwisseling zorgt voor warmte en past perfect in combinatie met natuurlijke producten.

Want ook de echte, natuurlijke materialen zijn weer in trek! Denk aan vloerkleden van sisal, kasten en stoelen met webbing en katoenen of linnen stoffering voor de zitmeubelen en gordijnen. Voor de accessoires wordt er gekozen voor natuurlijke grassen, bamboe, natuursteen en lichte houttinten. Maar ook het populaire Teddy stofje is een echte toevoeging aan dit rijtje.

Deze naturel tinten in huis zorgen voor een lichte, openlijke en frisse uitstraling. Het is ook een sfeer waarbij het gevoel van thuis een belangrijke rol speelt. Iets waar veel mensen wellicht ook wel aan toe zijn na de twee jaar ‘soberheid’ in de pandemie. Tijd dus voor een frisse wind door de interieurtrends dus!

Wat vind jij van deze kleurtrend? Past het bij je? Of ben je toch meer van kleur in huis? Laat het ons weten!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste woontrends? Volg J’life dan op Instagram of Facebook en mis nooit meer een trend!


Bronnen:
Kopafbeelding
1. 2. 3. 4. 5. 6.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *