sfeervolle kasten

Inspiratie | Sfeervolle kasten

Een interieur zonder kasten is al een kledingkast zonder sokken lade, het mag niet ontbreken! Tegenwoordig zijn er zoveel soorten, vormen en maten kasten dat het uitkiezen van een mooie kast steeds moeilijker word. Tijd voor een dosis inspiratie voor sfeervolle kasten!

Onlangs schreef ik al over de salontafel, deze mag ook echt niet ontbreken. Maar een kast is dus ook een onmisbaar element in je interieur. Want waar moet je toch altijd je glazen, boeken of andere mooie spullen kwijt? Op tafel laten liggen is niet zo handig, dus daar heb je kasten voor. Er zijn zoveel soorten kasten! Van vitrinekasten tot tvmeubels, en van hoekkasten tot buffetkasten.

Vaak kiezen mensen toch voor kasten die vrij open zijn. Want ja, je wilt natuurlijk wel dat je je mooie spulletjes kunt blijven bewonderen! Maar wat nu, als je ontzettend veel spullen hebt, en dus eigenlijk een klein beetje een shopping addict bent (zoals ik)? Kies dan voor een kast die zowel een open gedeelte als een dicht gedeelte heeft! Op deze manier kun je namelijk nog steeds een deel van je prachtige woonaccessoires blijven zien, en kun je de overige spullen, die je nog steeds niet weg wilt doen, in het dichte gedeelte stoppen. Zo heb je nog steeds alles bij de hand, zonder dat het een rommeltje word!

Vooral een mooi ingerichte kast kan een mooie eyecatcher in huis zijn! Maar heb je nu wel veel spullen maar nog geen goede kast? Kijk dan even hier, misschien zit daar die ene perfecte voor jou bij! Heb je nu al wel je mooie kast gescoord, maar heb je geen inspiratie om te stylen? Hier een beetje hulp, en de gouden regel: ‘niet te veel’!End

 

Sfeervolle kastensfeervolle kastensfeervolle kastensfeervolle kasten


Bronnen:
1. Goossenswonen 2. Stijlvol-wonen 3. Styleguide 4. Houseofmayflower 5. Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *