Indigo tinted

Nieuw | Indigo Tinted collectie van H&M Home

Na het zien van de vorige collectie van H&M Home voor dit voorjaar, zag ik deze collectie eigenlijk al een beetje aankomen. Maar ik moet toegeven, hij is werkelijk prachtig! Niet alleen de producten en kleuren, maar ook de naam van deze collectie heeft een wauw factor: Indigo Tinted.

Het is weer een collectie die gevuld is met de mooiste producten. Vooral veel textiel zie je terug. Bedrukt met de mooiste, bijna oosterse prints en figuren. En dat natuurlijk allemaal in blauw tinten, precies zoals de naam van de collectie al verraadt.

Naast het de mooie kussens, plaids en tafelkleden zijn er ook mooie vazen, potten en kaarsen toegevoegd aan deze collectie. En om het stoere plaatje af te maken zijn er ook mooie houten bakjes en jute placemats te krijgen. De combinatie van deze kleuren en materialen zorgt voor een mooi palet. Het straalt rust uit met een stoer, rauw randje.

Ik ben in ieder geval helemaal weg van deze collectie. En vooral de prijs van de producten maakt het alleen maar leuker. Deze mooie collectie is nu te koop in de H&M filialen met een Home afdeling, en natuurlijk ook via de webshop!

Indigo tinted Indigo tinted
Indigo tintedIndigo tinted
Indigo tinted


Bron: H&M Home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *