Nieuwe stijl van Riviera Maison

De nieuwe stijl van Riviera Maison

Iedereen die het merk Riviera Maison kent weet de stijl van dit prachtige merk te herkennen. Het is gespecialiseerd in landelijke, romantische interieurs met daarbij de mooiste en handigste woonaccessoires. Maar dit jaar gooit Rivier Maison het ook over een andere boeg!

Er zitten namelijk nieuwe series aan meubelen aan te komen die een andere uitstraling hebben dan wat we gewend zijn van RM. De nieuwe stijl van Riviera Maison moet er namelijk voor gaan zorgen dat het merk nog toegankelijker word voor andere interieur stijlen. Want naast de landelijk romantische collecties komt er nu ook een strak industriële collectie aan!

Het gebruik en de combinatie van robuuste en nieuwe materialen in de nieuwste meubelseries creëren een verrassende, moderne stijl. Neem bijvoorbeeld de nieuwe West Houston Sofa in de kleur ‘mint’ die door het stalen onderstel en de strakke vormgeving helemaal in het ‘loftgevoel’ past.

De nieuwe Cala Bassa Dining Table is tevens zo’n stoer en robuust meubel; de tafel is gemaakt van oud dennenhout met duidelijke scharnieren. De tafel is ook heel eenvoudig van 1.70 naar 3.40 meter uit te klappen, waardoor onverwachte gasten zo aan kunnen schuiven.

Met deze nieuwe stijl van Riviera Maison betekend het niet dat je de producten niet meer herkent. Want de vormgeving en het kleurgebruik kun je gemakkelijk herkennen. Maar deze producten hebben wel een stoerdere en industriële look. Ik vind deze stijl van Riviera Maison top! Wat vinden jullie?

Stijl van Riviera MaisonStijl van Riviera Maison Stijl van Riviera Maison
Stijl van Riviera Maison
Stijl van Riviera Maison


Bron: Riviera Maison

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *