Inspiratie | Het hout voor de houtkachel opbergen in stijl

Het seizoen van koude en donkere dagen is nu echt in volle gang. Het liefst zitten we nu allemaal lekker binnen voor een warme houtkachel of grote open haard.. Toch? Maar zonder goed (en veel) brandhout word een houtkachel of open haard niet warm.. Maar waar laat je het hout voor de houtkachel eigenlijk?

Velen zullen het wel herkennen. Want in de meeste gevallen zie je dat het hout voor de houtkachel word bewaart in een grote mand die in de buurt staat van deze fijne warmte bron. Maar niet iedereen vind dit een mooie of leuke oplossing.

Gelukkig zijn er tegenwoordig heel erg veel leuke en creatieve oplossingen voor het stijlvol opbergen van het hout voor de houtkachel. Zo worden er tegenwoordig hele opbergplekken in huis gebouwd, of speciaal gemaakt voor het hout. Maar ook bestaande producten zijn goed te gebruiken voor het opbergen van hout. Waarschijnlijk had je zelf niet bedacht om het voor dit doeleinde te gebruiken.

Daarom hier een dosis inspiratie voor het opbergen van hout voor de houtkachel. Hopelijk raak je er door geïnspireerd. En eerlijk is eerlijk, van dit soort afbeeldingen krijg het toch automatisch al weer iets warmer?

Hout voor de houtkachel Hout voor de houtkachel
Hout voor de houtkachel Hout voor de houtkachel


Bronnen:
Kopafbeelding: Gravityhome
1. Porch.com 2. Woohome 3. Brit.co 4. Kellyelko

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *