Ikea x Hay

Sneak preview | Ikea x HAY YPPERLIG collectie

Het is al meer dan een jaar geleden dat bekend werd gemaakt dat Ikea samen ging werken met het ‘oh zo bekende’ merk HAY. Lange tijd was er niet zoveel bekend over deze collectie. Maar nu zijn de eerste beelden van de toffe collectie te zien! De YPPERLIG collectie, ’the best of both worlds’ met het Zweedse Ikea en Deense merk HAY.

Bij deze bijzondere samenwerking zijn er vrij veel producten ontwikkeld, met allemaal een erg herkenbare look. Strak, minimalistisch, duurzaam en vooral heel erg ‘Scandinavisch’ vormgegeven. Niet gek natuurlijk als je een Zweeds en Deens merk bij elkaar zet. Maar het resultaat mag er zeker wezen!

In de YPPERLIG collectie vind je onder andere een duurzame eetkamertafel, een minimalistische slaapbank, veel mooie accessoires en zelfs de bekende FAKTA-tas van Ikea is onder handen genomen. Maar natuurlijk zijn er nog meer mooie producten in deze collectie te scoren. Stiekem dus echt een collectie waarbij, in ieder geval ik, eigenlijk mijn portemonnee met opzet moet gaan vergeten… Als je begrijpt wat ik bedoel.

HAY en IKEA lijken een perfect duo, want deze collectie is werkelijk geweldig. Mooie materialen, prachtig kleurgebruik en de vormgeving is natuurlijk onweerstaanbaar! Eigenlijk vind ik alles van deze samenwerking geweldig. Waarbij je vooral bij de eetkamerstoelen de invloeden van HAY goed terug kunt zien.

Wat vinden jullie van deze samenwerking, en welk product spreekt jou het meeste aan?

Deze toffe YPPERLIG collectie ligt vanaf oktober 2017 in de winkels!

Ikea x HayIkea x HAYIkea x HAYIkea x HAYIkea x HAYIkea x HAY

 


Bron: Ikea

BewarenBewaren