Ideale werkplek

Inspiratie | De ideale werkplek, onder het dakraam.

Waarschijnlijk kent iedereen het wel, je eigen werkplekje hebben in huis is super fijn! Je eigen plekje waar je je werk, hobby of huiswerk kunt maken. De plek waar je rustig kunt zitten en waar je alles wat je nodig hebt bij de hand hebt. Ideaal toch! 

Maar wat velen dan ook herkennen, is dat dit vaak de zolderkamer is. Jup, ook ik ben van de partij! Als dit ook jou ‘plekje’ is, dan heb je geluk als er een dakraam is. Want er is niets fijner dan goed en genoeg licht tijdens het werken.

Maar wat dacht je van frisse lucht?! Niet alleen erg fijn om een frisse kamer te hebben, maar ook nog eens goed voor je gezondheid en concentratie. Helaas vinden beestjes zoals vliegjes dit soort kiertjes ook erg leuk.. Want wie kent het niet, dat wanneer je in de zomer het raam ook maar even open hebt, dat er  zomaar een hele familie aan vervelende prik beestjes binnen is.

Gelukkig zijn hier goede oplossingen voor. Denk bijvoorbeeld aan de horren van VELUX. Hierdoor kunnen beestjes niet meer binnen komen, maar kun je toch je raam open zetten en genieten van frisse lucht! Maar wist je trouwens dat deze horren ook het zonlicht breken? Hierdoor krijg je niet meteen fel zonlicht op je gezicht of beeldscherm (erg vervelend..). Wel een handige bijkomstigheid als je precies onder het dakraam aan het werk bent.

Mocht je echt last hebben van fel zonlicht, of wil je ’s avonds je raam verduisteren? Dan zijn er gelukkig ook nog mooie rolgordijnen voor in je dakraam. In dit artikel kun je lezen en zien dat deze echt niet altijd saai hoeven te zijn!

Nu is het toch echt de hoogste tijd om je te gaan inspireren met een paar mooie plaatjes van werkplekken die ook prachtig zijn met een schuin dat en een dakraam. Want stiekem zijn deze plekken toch wel erg knus en gezellig. En hoeveel grote bedrijven en merken zijn wel niet ooit begonnen op een klein zolderkamertje?

Ideale werkplek Ideale werkplek
Ideale werkplek Ideale werkplek
Ideale werkplek Ideale werkplek


Bronnen:
Kopafbeelding: Bloglovin’
1. Cocolapinedesign 2. Pinterest 3. Flickr 4. Pinterest 5. Houzz 6. Apartmenttherapy

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *