Zomers telefoonhoesje

Review | Zomers telefoonhoesje + WINACTIE!

Oke, als eerste moet ik even opbiechten dat ik gek ben op leuke hoesjes voor mijn telefoon. Who’s with me? Vooral dit leuke zomers telefoonhoesje kon ik niet weerstaan. Dus toen mij gevraagd werd of ik er één uit wilde zoeken, koos ik meteen deze. Maar eerlijk is eerlijk, hij kan nog zo leuk zijn, maar als hij mijn telefoon niet goed beschermd, word ik er nog steeds niet blij van. Dus dat heb ik uitgetest.

Dit hoesje komt van de webshop Hoesjes-outlet.nl en is voor de Iphone 6 S. Ik heb de rosé gouden variant (oke, hij is meer roze) en ik vond de roze flamingo’s en groene bladeren wel goed bij deze kleur passen. Hij is ook gewoon zo lekker zomers! Dit hoesje kost overigens €12,99 maar is in de aanbieding voor €9,99.

Hij kwam aan in een vrij simpele verpakking. Wat niet veel uitmaakt, want het gaat natuurlijk om het product zelf. En meteen viel het mij op dat de print goed op het hoesje zat. Het is niet zo’n print die schots en scheef geplaatst is of die heel goedkoop aanvoelt alsof het stickers zijn. Het is zelfs een beetje anti-slip, ideaal!

Zomers telefoonhoesje Zomers telefoonhoesje

Het hoesje zelf is verder transparant waardoor je de kleur van mijn telefoon er door heen ziet. Iets wat ik erg leuk vind, want met veel hoesjes is de kleur van je telefoon helemaal weg door de print. Eigenlijk best zonde, want ik heb niet voor niets de rosé gouden Iphone aangeschaft… Het hoesje voelt lekker stevig aan en klikt gemakkelijk om de telefoon heen. Ook is de hele rand van de telefoon beschermd en steekt deze aan de kant van het scherm een klein beetje uit. Erg handig want zo voorkom je krassen op je scherm!

Ook als je kijkt naar de gaten voor bijvoorbeeld de oordopjes of de oplader, zijn deze goed en mooi afgewerkt. De kabels kunnen er nog goed in en het hoesje zit op geen enkele manier in de weg. Kortom als eerste indruk een goed hoesje. Maar dit moet altijd nog maar blijken als je hem gebruikt.

Zomers telefoonhoesje 

Ik heb hem nu ruim 1,5 in gebruik en ik moet zeggen dat ik nog steeds super blij ben met mijn zomers telefoonhoesje. Hij is nog steeds erg stevig, de print is absoluut niet vervaagd of beschadigd en hij heeft mijn iphone goed beschermd. Hij heeft namelijk de tekst ‘U can Fly’ erg letterlijk genomen afgelopen week. Hij is namelijk van de bovenste treden van de trap gestuiterd op mijn werk, maar hij heeft geen krasje!

Van mij krijg hij dus een dikke 10! Wil jij ook zo’n goed hoesje? Kijk dan dus even in de webshop van Hoesjes-outlet.nl of doe mee aan de winactie!

| WINACTIE IS GESLOTEN|

Zomers telefoonhoesjeIk mag in samenwerking met Hoesjes-outlet.nl een winactie houden!

WIN €25,- SHOPTEGOED!

Je kunt op verschillende manieren meedoen.
Dit kan door:
– Te reageren op dit artikel waarom jij graag dit shoptegoed zou willen winnen.
Like de pagina van J’life op Facebook en reageer daar op de foto van deze winactie waarom jij graag dit shoptegoed wilt winnen. (Maak extra kans door ook de Facebook pagina van Hoesjes-outlet te liken)
Volg J’life op Instagram en reageer daar op de foto van deze winactie waarom jij graag dit shoptegoed wilt winnen.

Deze actie loopt van 7 Juli tot en met 25 Juli
Op 26 Juli word de winnaar bekend gemaakt.

Veel succes!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

2 thoughts on “Review | Zomers telefoonhoesje + WINACTIE!”

  1. Wat een leuk hoesje heb je gekozen! Heerlijk zomers inderdaad :). Jammer dat ze voor mijn telefoon geen hoesjes hebben, anders had ik zeker meegedaan met de winactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *