H&M Home zomercollectie

Nieuw | H&M Home zomercollectie ‘A Botanical Dream’

Oh Joepie! Iedere keer als ik zie dat er een nieuwe collectie is van de H&M Home afdeling maakt mijn hart stiekem een klein sprongetje. Want eerlijk is eerlijk, het zijn gewoon bijna altijd geweldige collectie’s! Zo is de nieuwe H&M Home Zomercollectie ook weer zo’n prachtige variant. Kijken jullie mee?

De vorige collectie van H&M Home, de Tropical Touch was al top en super zomers. Deze collectie is eigenlijk net zo mooi, alleen iets gedempter. Hij is iets minder uitbundig dan de vorige, maar zeker niet minder mooi. Het statement bij deze collectie is ‘Romance in het tuinhuis’ en dat is duidelijk te zien.

Het is een erg groene collectie met subtiele prints met zo her en der een luxe touch door het gebruik van gouden randjes en decoratieve, glanzende franjes. De mix van verschillende materialen maakt deze collectie extra mooi en luxueus.

Je vind in de nieuwe H&M Home zomercollectie van alles! Van dromerig beddengoed tot sierlijke accessoires voor de mooist gedekte tafels. Maar wat dacht je van de producten voor in de badkamer? Je geeft je badkamer meteen de uitstraling van een 4 sterren hotel met deze producten. Vooral de groene kleur, die echt de show steelt, maakt deze collectie zo mooi en geeft het een natuurlijke uitstraling.

De H&M Home Zomercollectie ‘A Botanical Dream’ is NU verkrijgbaar in de webshop en in de filialen met een Home afdeling.

H&M Home zomercollectie
H&M Home zomercollectie H&M Home zomercollectie


Bron: H&M Home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *