Natuurlijk servies

Woontrend | Organisch gevormd en natuurlijk servies

Waarschijnlijk heb je het al lang gezien of is het je al tijden terug opgevallen. Maar mooi servies begint een steeds grotere rol te spelen in het interieur. Een mooie interieurfoto is niet af zonder een prachtige gedekte tafel in de achtergrond. En sinds een tijdje begint zich een heuse trend te vormen op het gebied van servies, organisch gevormd en natuurlijk servies.

Misschien zeggen die paar woorden je niets, maar zodra je de foto’s ziet zul je vast denken: ‘oh dat!’ Ik heb het over het servies waarbij de borden niet perfect rond zijn, waarbij de kleur voornamelijk niet wit is en waarbij de randjes niet perfect recht is. Het is het type servies waarbij eigenlijk geen enkel bord of kommetje gelijk is.

De kleuren die veel gebruikt worden bij dit type servies zijn erg uitlopend. Van mooie natuurtinten tot bijna felgekleurde serviezen. Iets wat natuurlijk servies een hele andere look geeft. Het worden een soort ‘meubelstukken’ op zich. En ik moet zeggen dat ik groot fan ben!

Zegt de naam Cosy & Trendy je wat? Dit merk is denk ik het bekendste als het gaat om dit mooie type servies. Maar ook merken als HK Living en Bloomingville verkopen dit prachtige aardewerk.
Ik vind vooral de kleuren combinatie’s en het feit dat de vormen niet perfect zijn geweldig. Het geeft zo’n mooie willekeur en iets natuurlijks… Wat vind jij van deze nieuwe woontrend van 2017?

Natuurlijk servies Natuurlijk servies
Natuurlijk servies Natuurlijk servies
Natuurlijk servies Natuurlijk servies


Bronnen:
Kopafbeelding: Cosy & Trendy
1. Pinterest 2. Pinterest 3. Pinterest 4. Tumblr 5. Flickr 6. Pinterest

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *