Primark Beauty and the beast collectie

Nieuw | Primark Beauty and the Beast collectie

Oke, alle Disney fans opgelet! (Ja, ook als je al gewoon volwassen bent, want You’re never too old for a disney movie right?) In September zit er namelijk iets geweldig leuks aan te komen! Misschien heb je er al iets van gehoord of gezien, want we hebben het natuurlijk over de Primark Beauty and the Beast collectie!

In Augustus zullen de eerste producten van deze collectie al in de winkels verschijnen, maar de mooiste pronkstukken uit de Home collectie zullen vanaf September in de winkels liggen. Ken je bijvoorbeeld Bartje nog? Dat super schattige, pratende theekopje dat een stukje mist? Of zijn moeder? Mevrouw Tuit de theepot? Deze zijn straks gewoon te koop!

Het is dat jullie het niet kunnen zien, maar terwijl ik dit typ zit ik stiekem een beetje te stuiteren. Ik ben zo enthousiast over deze collectie! Who’s with me?¬†

Primark Beauty and the beast collectie

Naast de theepot en het theekopje komt er ook een leuke spaarpot, klok, mok en beddengoed op de markt. En ieder product is stuk voor stuk super leuk! En diep van binnen hoop ik dat de Primark Beauty and the Beast collectie nog wat uitgebreider word dat nu is aangekondigd, want hier kun je toch niet genoeg van krijgen?

Want vind jij van deze collectie?

Primark Beauty and the beast collectie Primark Beauty and the beast collectie Primark Beauty and the beast collectie Primark Beauty and the beast collectie


Bron: Primark

BewarenBewaren

2 thoughts on “Nieuw | Primark Beauty and the Beast collectie”

  1. Ik vind het jammer dat werkende mensen bijna niet in de gelegenheid zijn om iets van de Disney collectie te kopen. Mensen nemen onbeperkt mee en bieden ze aan op marktplaats voor woekerprijzen.
    Als ik primark was zou ik ze via een accountsysteem verkopen zodat ook echte verzamelaars aan deze dingen kunnen komen. Ik wil graag de theepot maar grijp er elke keer naast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *